Éric Zemmour: A politikusok behozták a halált Franciaországba

2023. október 13. 22:09

X bejegyzésében kijelentette: Franciaország felveszi a harcot a dzsiháddal szemben.

2023. október 13. 22:09

Éric Zemmour jobboldali francia politikus X közösségi oldalán reagált a hírre, hogy egy férfi „Allahu Akbart” kiabálva halálra szúrt egy tanárt a franciaországi Arras városában. 

Ezt is ajánljuk a témában

A Visszahódítás nevű párt vezetője bejegyzésében felteszi a kérdést, vajon mi motiválta éppen most az elkövetőt.

„Vajon ezzel válaszolt a Hamasz alapítójának felszólítására? Vagy Samuel Paty lefejezésének évfordulója alkalmából gyilkolt?” – írja, és hozzáteszi:

A politikusok hozták be a halált az országunkba. Gondolataimban a tanár családjával és kollégáival vagyok. Nem adjuk fel a dzsihád elleni harcot”

– írja a politikus, aki már az elnökválasztás előtt is azzal kampányolt, hogy megválasztása esetén felveszi a harcot a migrációval szemben, és Franciaország újra a franciák országa lesz. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2023. október 13. 23:48
Há'ba'meg, ez mindig így van, ha a népet csak arról kérdezik, amit képtelen befolyásolni, arról meg sose, ami a bőrére megy. Ti szeretitek számolni, éppen hányadik jakobinus köztársaságban sínylődtök. Oldjátok meg.
karakter-2
2023. október 13. 23:29
a libbant fajtársaid hozták be, sido kobold
Same
2023. október 13. 22:23
Sok sikert!
Akitlosz
2023. október 13. 22:23
Már megint hazudik a Mandiner. Éric Zemmour nem francia politikus, hanem zsidó politikus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!