Svédországban is felléptek a terrorista akciókat támogatók (VIDEÓ)

2023. október 13. 19:49

Egy göteborgi megmozduláson azt skandálták: le fogják mészárolni a zsidókat.

2023. október 13. 19:49

Egyre több svédországi videón látható, amint arabok tüntetnek a svéd utcákon, hogy örömüket fejezzék ki a gyermekek, idősek, anyák és mások izraeli lemészárlása miatt. Egy göteborgi tüntetésen a tömeg azt skandálta, hogy „lemészárolják” a zsidókat – írta meg a samnytt.se svéd portál.

Most egy újabb videó látott napvilágot, amelyen az arab tüntetők egyértelmű üzenete látható. A göteborgi videoklipben látható és hallható, 

ahogy a tömegben az emberek arról kiabálnak, hogy „lemészárolják” a zsidókat.

Két arab muszlim nővel is interjút készítenek, akik közül az egyik nem beszél svédül, és akik szerint a Hamász akciója helyes volt. Bár Izrael 2005-ben elhagyta Gázát, mégis azt mondják, hogy Izrael felelős Gáza helyzetéért. 

Az említett felvételt itt tekinthetik meg: 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Képkocka/ YouTube-videó

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Graf
2023. október 18. 11:25
Hur ska Jag go för att comma 3,14csába. Leromboltátok saját hazátokat svéd palimadarak.
julius68-2
2023. október 14. 16:35
Mi a fasznak kell egy ilyen ország a NATO-ba.
Ergit
2023. október 14. 08:50
A video elején jobb oldalon állt egy férfi orosz zászlóval a kezében....
auditorium
2023. október 14. 07:44
Ne legyen kétségünk afelől, hogy ahol számos arabországokból származó bevándorló él és sok balos un. demokratikus szavazó fiatal, ott mindenütt rendeznek szolidaritási túntetést a palesztinokkal, Hamas zászlóját is lengetik, mert sok közülük kontaktusban áll velük. Pár ny-európai országban betiltották ezeket a szimpátia tűntetéseket, de az európai alkotmányokban szereplő "szólásszabadság"miatt szemethúnynak mindennemű tüntetés ellen. Esetleg igazoltatnak, ha nem túl harciasak. A ny-i baloldal egyrésze és a szélsőbalos antifák pro Palesztina erőszakos tüntetéseket rendeznek . Ők ma is illegális bevándorláspártiak. Ha rájuk biznánk Európa vezetését, már régen olyan dél-amerikai szintre sűllyedne Európa: "Hasta la victoria siempre." -a nyomorban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!