A hazugságok hálójában

2023. október 19. 06:26

Szégyellje magát mindenki, aki relativizálja ezekkel a cikkekkel, címadásokkal a terroristák vérontását.

2023. október 19. 06:26
Kulifai Máté
Kulifai Máté
Facebook

„A hazugságok hálójában

Egészen gyomorforgató látni, hogy azok a médiumok, amelyek napokon át tényellenőrizték azt, hogy a Hamasz vajon tényleg lefejezett-e kisbabákat, vagy »csak« felgyújtotta őket a kiságyukban, most az első pillanatban hitelt adtak a palesztin terroristáknak, akik október 7-én válogatás nélkül mészároltak le egész családokat, és ejtettek túszul legalább 250 embert. 

Mindenféle megfontolás, mérlegelés nélkül hozta a címoldalán szinte minden nagyobb orgánum, hogy izraeli rakéta csapódott be egy gázai kórházba, ahol több mint 300 civil az életét veszítette. Izraelt vádolta egy sor ország, testület, a fél világ. Mindezt úgy, hogy a Hamasz nulla bizonyítékot adott az állításai alátámasztására, Izrael viszont az első pillanattól kezdve alapos vizsgálatot és nyomozást indított, majd tucatszám publikálta a bizonyítékokat: felvételeket, drónképeket, műholdas megfigyelést, jegyzőkönyveket, lehallgatott telefonbeszélgetést - mind egyértelműen bizonyítják, hogy palesztin terroristák, az Iszlám Dzsihád felelős a kórházat ért robbanásért, a több száz palesztin áldozatért. 

S ekkor képes azt írni a 444, hogy »egyelőre ez sem igazol még semmit«

Ugyan, mit nem igazol? Mire vár a 444? Erősítse meg a Hamasz is, hogy »igen, ne haragudjatok, tényleg mi voltunk, elnézést«?? Akkor már elhiszi majd a lelkes magyar újságíró, hogy tényleg képes civileket áldozni ez a halálszekta?

Hol voltatok az elmúlt másfél hétben? Sok száz izraeli civil halt bele abba, hogy palesztin terroristák őket kivégezték a legváltozatosabb kegyetlenséggel. A Hamasz terroristái. Ahogyan több száz palesztin civil halt bele abba, hogy ugyanezek a terroristák őket élő pajzsként használják Gázában, nem engedik őket elmenekülni. 

Ezzel szemben Izrael irgalmatlan mennyiségű pénzt fordít hosszú évek óta, hogy védje a civil lakosságát, ahogyan szinte már zavarbaejtő elővigyázatossággal járnak el a Hamasz elleni válaszcsapások kivitelezésekor is: kopogtató lövegek, szórólapok, médiafelszólítások, előzetes figyelmeztetések - mielőtt kilőnék a rakétát. Lényegében a terroristák a fél világot körbe tudják utazni, mielőtt Izrael csapást mérne rájuk. Másról sem szólnak az elmúlt napok, hogy az izraeli hadsereg megvárja, hogy egészen biztosan minden palesztin civil elhagyja Gáza északi részét, nehogy sok áldozata legyen a háborúnak. 

Adott tehát egy tömeggyilkos terrorista, aki szíve szerint engem is és a 444-es kollégát is felnégyelne, és adott Izrael, amely elképesztő önmérsékletet gyakorol még mindig, és mindent megtesz a civilek védelmében. 

Mégis a Hamasz propagandájának hisznek még itt Magyarországon is? A nulla bizonyíték és a rengeteg bizonyíték mérlege hogy a búbánatban tud egyensúlyban maradni a magyar portálokon??

Szégyellje magát mindenki, aki relativizálja ezekkel a cikkekkel, címadásokkal a terroristák vérontását. Ha másért nem, legalább az éppen ezekben a pillanatokban is a gázai pincékben raboskodó civilek százaira tekintettel legyenek már korrektebbek a megfogalmazással. 

Vagy tényleg meg kell várnunk, mire a Lakmusz előveszi a bölcsek kövét, és kihirdeti az abszolút igazságot ebben az ügyben hetek múlva?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Kulifai Máté Facebook-oldala

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. október 19. 20:36
Buta hazátlan goj csicska vagy. Egy hasznos idiótajuk a sok közül. Mŵg az olyannyira imádott zsidóid is megvetnek, mert ingyen, zsarolás, fenyités nélkül nyalod a seggület.
karakter-2
2023. október 19. 20:17
Ha a Hamász rakétáinak ekkora pusztító ereje lenne, Izrael már nem létezne.
karakter-2
2023. október 19. 19:59
Oroszország kormányának példamutatóan korrekt és pártatlan álláspontja: Látjuk, hogy (Izrael) igyekszik elhárítani a felelősséget... Ha komoly szándékai vannak... annak bizonyítására, hogy ártatlan, akkor nem csak a médiában és a közösségi oldalakon kell kommentálnia, hanem tényeket kell szolgáltatnia" - tette hozzá Mária Zakharova külügyminisztériumi szóvivő, hangsúlyozva, hogy Izraelnek és az Egyesült Államoknak "vágatlan műholdas felvételeket", valamint a repülési helyszínekre vonatkozó bizonyítékokat kell benyújtania, hogy alátámassza Tel-Aviv állítását, miszerint egy eltévedt palesztin rakétának sikerült lerombolnia a többszintes kórházat. https://new.thecradle.co/articles/putin-calls-israeli-bombing-of-gaza-hospital-humanitarian-catastrophe
karakter-2
2023. október 19. 19:57
"lehallgatott telefonbeszélgetést" --- Kulifia, komolyan? Ha ilyen ügyesen lehallgatják a zsidók a rakétázgató palesztinokat, vajon miért nem tudták megakadályozni a 7-i palesztin támadást?:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!