Komolyzene vagy heavy metal? Ezek a kutyák már megtalálták a zenei ízlésüket! (VIDEÓ)

2023. szeptember 04. 16:47

Az egyik négylábú a Metallica mellett tette le a voksát.

2023. szeptember 04. 16:47
Dog handler Kim Freiburg searches a rubble area with her German shepherd Eyk at the national championship for rescue dogs.

Egy kutya beosont a Metallica egyik Los Angeles-i koncertjére – írta meg a CNN.

Otthonából surrant ki a Vihar névre hallgató négylábú, majd a SoFi stadionba látogatott, hogy részt vegyen a világhírű együttes kiemelt koncertjén.

A zenekar arról számolt be, hogy Vihar nagyon jól érezte magát a telt házas bulin,

majd a koncert vége után egy menhelyre vitték. Tragédia azonban így sem történt, mert már másnap újra láthatta a gazdáját, aki észrevette a Metallica fotóval ellátott bejegyzését a kutyáról.

A BBC hétfőn arról számolt be, hogy több kutya kedveli a klasszikus zenét. Egy Koppenhágában rendezett klasszikus zenei fesztivál nyitányában

kutyaugatással tették érdekessé Mozart édesapjának egy kevésbé ismert szimfóniáját.

Adam Fischer karmester, aki több tucat kutyát hallgatott meg az előadás előtt, azt mondta, hogy a szerző kívánságát teljesítette, mely szerint a szimfónia egy részét ugató kutyák kísérjék – szúrta ki az érdekes hírt a Magyar Nemzet.

A három kiválasztott kutyust ugatási készségeik alapján választották ki és három hónapig készültek az előadásra.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: STEFAN PUCHNER / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!