Betört egy medve egy piknikre Mexikóban, a jelenlévők ereiben megfagyott a vér (VIDEÓ)

2023. szeptember 27. 11:02

A felvételeken az látszik, ahogy az állat enchiladákat és tacókat falt fel.

2023. szeptember 27. 11:02

Nem várt fordulatot vett egy piknik Mexikóban, a Chipinque ökológiai parkban, Nuevo León államban. Egy éhes fekete medve ugyanis miután megközelítette a látogatók egy csoportját, felmászott az asztalukra és megette az előttük található ételt – számolt be a BBC.

A felvételeken az látszik, ahogy az állat enchiladákat és tacókat falt fel,

 alig néhány centiméterre az asztalnál ülő emberektől, akik dermedten nézték végig a jelenetet.

Egy ponton a medve a fejével még meg is közelítette az egyik nőt, aki egy gyermek arcát takarta el. A medve miután jól lakott, végigcammogott a piknikasztalon, majd leugrott. A megdöbbentő videó felkerült az internetre, és azóta már több mint 10 millióan látták a TikTok közösségi platformon.

„A medve nem játék!”

A park honlapja arra figyelmezteti a látogatókat, hogy Monterrey metropolisz környékén egyre többször botlanak bele a járókelők fekete medvékbe. De a hegyek közelében lévő parkokban, városrészekben és utcákon is egyre több nagyvad ólálkodik, ami növeli az emberek és a medvék veszélyeztetettségét.

Mindezek mellett egy listát is közzétett az interneten arról, hogy mit kell tenni, ha valaki medvével találkozik. A tanácsok egyike, hogy a látogatók

 „soha ne próbáljanak meg medvét közelről fényképezni”.

A BBC felidézte, hogy 2020-ban egy másik, a parkban készült videó terjedt el: akkor egy fekete medve egy látogató haját szaglászta.

Az említett videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. szeptember 27. 16:51
Gyurcsánytól leste el a táplákozás fortélyait...
macskusz-4
2023. szeptember 27. 14:01
Én is így szoktam. Teljesen normális.Ráadásul a Colát meghagyta nekik.
cutcopy
2023. szeptember 27. 13:36
"az asztalnál ülő emberektől, akik dermedten nézték végig a jelenetet" De csak azért mert tudják hogy ez a szabály, hogy ne érezze magát fenyegetetten ilyenkor mozdulatlanul kell várni hogy elmenjen..
Temeráf
2023. szeptember 27. 13:35
Én soha nem mernék oda menni ahol medve van! Esetleg 3 pitbull-al mert ezek a szájzáras mikro terminátorok nem szarnak be a medvétől mint én!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!