Mexikóban kezdett új életet Szilágyi Liliána

2024. február 26. 06:39

Az úszónő, aki szexuális bántalmazással vádolta meg édesapját, 9500 kilométerre talált rá a boldogságra.

2024. február 26. 06:39

A sportal.hu arról ír, hogy Mexikóban kezdett új életet a korábbi úszónő, Szilágyi Liliána, aki 2021-ben testi, lelki és szexuális bántalmazással vádolta meg édesapját. Hozzáteszik: idehaza közben nemrég lezárták a Szilágyi Zoltán által válaszul indított – egyik – becsületsértési pert.

A portál információit Keviczki István, a z Európa-bajnoki ezüstérmes ügyvédje erősítette meg: „Liliána Mexikóban él és dolgozik, ez nem titok.”  Liliána közösségi oldalán az elmúlt hetekben számos fotót, videót posztolt a közép-amerikai országból, írják. Hozzáteszik: hogy mivel foglalkozik pontosan, azt nem tudni, annyi biztos, hogy 

Instagram-oldalán jógaoktatóként és szabadúszó modellként utal magára. 

A fotókon nem látható vőlegénye, ami nem jelenti szükségszerűen azt, hogy szakítottak, írják.

Dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus a lap megkeresésére arról beszélt, a környezetváltozás rövidtávon segítség, de a traumákon csak a feldolgozásuk révén lehet felülkerekedni: „Minden olyan abnormális helyzet, ami sebeket ejt rajtunk, nyomot hagy bennünk, azt traumának hívjuk. Ezek elől 

nem lehet elmenekülni, ha a traumatikus esemény feldolgozása nem történik meg, előbb vagy utóbb újra felüti a fejét.

 Az is igaz ugyanakkor, hogy sok esetben a költözés, életmódváltás valóban tud segíteni. Érthető, ha valaki szeretne tiszta lappal új életet kezdeni és kiszakadni a hétköznapokból, amelyek adott esetben emlékeztetik a traumákra. A fizikai távolság hozhat valamifajta megnyugvást, feszültségcsökkenést, de ha a trauma nem kerül feldolgozásra – amihez mindenképpen érdemes segítséget kérni –, mindegy, hogy földrajzilag hol vagyunk.”

Nyitókép: Instagram

 

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vip era
2024. február 26. 17:32
Ne bántsa senki Liliánát,mert beteg. Nem kicsit. Ideggyógyász(ok)nak kellene foglalkozni vele.
KBA98
2024. február 26. 17:05
..és a bíróság , különös tekintettel arra, hogy az apja kibaszott ügyvéd - nem védte meg a lányt! Nem kéne a bírói kart lecserélni?
5m007h 0p3ra70r
2024. február 26. 14:55
>>>namégmitnemOrion8 2024. február 26. 13:00 Ezekben a perekben Magyarországon - jogi és eljárási machinációkkal- majdnem minden esetben az áldozatot marasztalják el.<<< Ez természetesen egy fikció.
5m007h 0p3ra70r
2024. február 26. 14:53
>>>lájkbajnok 2024. február 26. 10:50 Köszönjük a magyaroknak szerzett érmeket! <<< Felsorolnád ezeket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!