Akcióban a softpower!

2023. szeptember 05. 16:33

„Born From Love”, azaz Szerelemből született – hiszen nyilvánvaló, hogy a képen látható kisgyerek nem a magát anya és apaként definiáló két férfi frigyéből született.

2023. szeptember 05. 16:33
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Akcióban a softpower!

»befogadóbb ábrázolás szükségességére, megkérdőjelezni a sokak által még mindig vallott kirekesztő társadalmi normákat« – indokolja a címlapot a felsőközéposztály pénztárcájához szabott tartalommal megjelenő, lassan több mint divat és életmód magazin.

nos a társadalmi normák pont azért jöttek létre és szövik át egy adott, magát megnevezni tudó embercsoport szöveteit, hogy a békét vagyis Szent Ágoston gondolataival élve a rendből áradó nyugalmat biztosítsák.

Ezek a normál kétségkívül közmegegyezésen alapulnak, ám a köz megegyezése gyakran hívja segítségül a józan észt és a természet törvényeit, hogy ezek ruházzák fel valódi tartalommal a szavainkat, ezért nem értem már a feliratot sem.

»Born From Love«, azaz Szerelemből született – hiszen nyilvánvaló, hogy a képen látható kisgyerek nem a magát anya és apaként definiáló két férfi frigyéből született;

ahogy a nyelv totális kicsavarása a következő, jól hangzó, ám totális hazugságon alapuló, Svédország mellett érvelő mondat is: »biztonságos környezetben vállalhassanak gyereket« – hiszen gyerekvállaláson azt értjük, hogy egy férfi és egy nő közös akarattal gyermeket nemz;

ahogy a család funkcióját pusztán a szeretetre redukáló kijelentéssel: A címlap célja, hogy rávilágítson egy egyszerű igazságra: »a szeretet nem ismer korlátokat« sem tudok egyetérteni. a család, bár kívánatos hogy jelen legyen benne a szeretet és egyben jó dolog is, több mint egy »szeretetközösség«; mintaadó közeg: példát mutat, többek közt a nemi szerepekre, tanít, eligazít és fegyelmez.”

Nyitókép: képernyőfotó 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kormánypárti2
2023. szeptember 06. 18:50
Szatyorban hordta ki valamelyik.
alexandrosz-2
2023. szeptember 06. 16:40
Ner putris cigányai pintértől poton át a vétótlan köpcös geciig eközben hangosan röhögnek az átbaszott magyarokon. A leg otvarabb pedofil buzi propaganda yzabadon ömlik a sok átvert szavazojikra. A jobboldal8nak hazudott médiában is. Bümtetlenül. Korlátok nélkül. Nem azt kell figyelni, mit hazudozik a nernyik geci bagász, hanem azt amit tesz. Buzi pedók ellen semmit. Propagálja őket. Védi őket.
FeketeFehér
2023. szeptember 05. 20:43
Az örökbefogadó szülők is vállalnak gyereket. Kötter meg egy barom.
Kovács József
2023. szeptember 05. 17:09
Azt akarja az Elle elhitetni az emberekkel, hogy normális az, hogy elszakítják a csecsemőt az anyától és odaadják két fajtalankodónak? Rengeteg hír volt már arról, sőt letartóztatások is az USA-ban, hogy az ilyen "párok" nagy része pedofil is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!