A nőknek abba kellene hagyniuk a férfiakkal való szexet, mert nem élvezik – véli az ausztrál filozófus

2023. szeptember 07. 10:20

Holly Lawford-Smith „heteroszexuális szexellenesnek” tartja magát, hiszen szerinte „rendkívül problematikus” az, ahogyan a legtöbb heteró pár szexel.

2023. szeptember 07. 10:20

„A nőknek abba kellene hagyniuk a férfiakkal való szexet – nem élvezetes és csak a férfiakról szól”– idézi a Daily Star Holly Lawford-Smith feminista akadémikust, akit a transz viták ellentmondásos alakjaként aposztrofál. Holly Lawford-Smith úgy véli: alapvetően át kell gondolni, hogyan szexelnek a férfiak és a nők. A Melbourne-i Egyetem politikai filozófia docense szerint 

rendkívül problematikus” az, ahogyan a legtöbb heteró pár szexel.

Lawford-Smith azt állította, hogy ő maga „heteroszexuális szexellenes”, ugyanis még egy „állítólag jó szerető”  férfi is csak félvállról véve gondoskodik a nő szexuális élvezetének biztosításáról, és az ágyban töltött ideje nagy részét azzal tölti, hogy azt csinálja, amiben ő maga jól érzi magát.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 306 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dettike-2
2023. október 11. 21:57
Ebben van igazság A nők csak az izgatást elvezik a csikló által A szex ami a bedugas csak a ferfiaknak elvezetes A nők izgatas nelkul keptelenek elvezni A szex túlertékelt, férfiköupontu szemleletmod, miszerint a szex a fő dolog az izgatás pedig mellékes. Mikor a nőnek a szex másodlagos, az izgatas pedig a fő dolog.
Syndicalist-Cat
2023. szeptember 09. 19:36
Ezt se baszta meg soha senki rendesen🤣!
Nemkellnév
2023. szeptember 09. 16:21
Ez a nő sosem fog velem szexuális kontaktusba kerülni. Egyrészt mert fizikailag messze élünk egymástól, másrészt mert ha közel élnénk akkor sem kívánnám meg(van két valós és tradicionálisan született gyerekem). Azoknak van párja a világban, akik az életet tovább viszik. Logikus. Akik nem tudják tovább vinni, azok viszont erősen felülreprezentáltak a médiákban. Mire való hát ez az egész médiavilág?!
Nemkellnév
2023. szeptember 09. 13:57
Bennünket szerintem egy másik földi kultúra akar egyre intenzívebben befolyásolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!