Új tankönyvet kaptak az orosz diákok: Putyin elmagyarázza az inváziót

2023. augusztus 09. 07:52

A háború befejezése után természetesen ismét frissítik majd a tankönyveket.

2023. augusztus 09. 07:52

A Telegraph arról tudósít, hogy megérkezett az új orosz tankönyv. Azt írják, új tankönyvet adtak ki a diákok számára az új tanév előtt, amelyben Vlagyimir Putyin orosz elnök elmagyarázza, miért is rohanta le az orosz hadsereg Ukrajnát. Az orosz oktatásügyi miniszter közölte: a tankönyv példányai minden iskolában elérhetőek lesznek.

Hozzátette:

a tankönyv célja az ukrajnai háború célkitűzéseinek közvetítése, 

mint például Ukrajna „demilitarizációja” és „nácítlanítása”. 

Szergej Kravcov azt is megosztotta, hogy a háború befejezése után újra frissítik majd a tankönyveket. Hangsúlyozta, hogy szerinte hazája győzelmével ér véget a fegyveres konfliktus.

Nyitókép: X

 

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2023. augusztus 17. 01:18
faszgenyij, te csak a használt klotyópapírodból tudná felolvasni.
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. augusztus 09. 14:15
Nektek van lefóliázott buzi mesekönyv. Kinek mi jár! Amúgy a magyar csicskák gyerekei amúgy is funkcionális analfabéták. Az orosz gyerekek elsőben szépen írnak és olvasnak. Igaz hátratett kézzel, köpenyben, csendben ülnek az órákon és nem lehet náluk mobil. Nálatok tanárt szúrnak le ha rossz jegyet kapnak. Csicska kutyák. Felolvassam mit írt Putyin elvtárs?
B_kanya
2023. augusztus 09. 13:11
"salamonhiihii-2 2023. augusztus 09. 09:59 Sokat elmond a rajz maga. Az USA és az EU egy féleszű balfácán benyomását kelti" Még mindig a legkreténebb czippelferi bizonygatja a leghosszabban, miért kretén. Az isiászos juncker, a kócosfogú verhofstadt, akinek korrupciós ügyei miatt lett Renew az ALDE-ból.... Vagy pedobrandon, aki esés közben elalszik? :))))
B_kanya
2023. augusztus 09. 13:09
" lájkbajnok 2023. augusztus 09. 10:02 Putyin a gyerekeket sem hagyja békén. " Géppisztolyt fog rájuk, de a fuckrán himusz és a zászló megmenti őket. Nu, slave banderisztán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!