Prigozsin, a Wagner-csoport vezetője halott

2023. augusztus 23. 20:34

Putyin sosem felejt, sosem bocsát.

2023. augusztus 23. 20:34
null
Tarjányi Péter
Tarjányi Péter

„Olvasom, hogy repülőgép-szerencsétlenségben elhunyt egy Prigozsin nevű ember azon a magángépen amelyet a Wagner vezér sűrűn használt. Nos, ahogy itthon mondják ha valami »sárga is, úszik is és közben hápog« sanszos, hogy kacsa…Ami azt jelenti, hogy nagyon nagyon nagyon nagy eséllyel Prigozsin a Wagner csoport vezetője halott. És miután gyakran halnak balesetben Putyin ellenfelei, bírálói vagy egyszerűen olyanok akik nem megfelelően kommunikálnak, a véletlen katasztrófát nagyon nagyon nagyon nagy eséllyel kizárom… Prigozsin fellázadt és ezért halnia kellett. Korábban mondtam többször Putyin sosem felejt, sosem bocsát…Az orosz valóság újabb fejezetét láthatjuk. Ennyi…”–

Nyitókép: HANDOUT / TELEGRAM / @ razgruzka_vagnera / AFP

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
powerage
2023. augusztus 24. 19:22
Nem semmi gyerek ez a Tarjányi. Látja a hírekben ezt a Prigozsin nevet, a fejében üvöltve rángatózni kezd az a maroknyi neuron és rájön, hogy gyakran hallotta ennek a közelében a Putyin szót. És egyből meg is van az elemzés. Ebben a játszmában nincsenek más nevek, nem lehetett valódi célpont bárki más a repülőgépen, nem állhatott senki másnak az érdekében az akció, illetve csak és kizárólag szándékos támadás/merénylet történt. Nem mondom, hogy ki van zárva a Putyin-féle büntetés, de azért kíváncsi vagyok, hogy mire alapozzák az elemzéseiket ezek az expertek.
mgyfree
2023. augusztus 24. 06:20
és ehhez mért kell a tarjányi?
Lisa
2023. augusztus 24. 04:24
Fehér ember nem felejt!
Csomorkany
2023. augusztus 23. 22:48
Szerintem merő véletlen volt. Na jó, nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!