A csendőrség közbelépését kérték Orbán Viktor szombati előadására

2023. július 20. 19:21

Erre az intézkedésére azért lenne szükség, hogy a szélsőséges román aktivisták ne tudják megzavarni a magyar kormányfő beszédét.

2023. július 20. 19:21

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán megérkezett Tusnádfürdőre, miután Bukarestben informális találkozón vett rész Marcel Ciolacu román miniszterelnökkel és Kelemen Hunorral, az RMDSZ elnökével.

Ezt is ajánljuk a témában

A magyar kormányfő szombaton tartja meg hagyományos tusványosi beszédét a 32. Bálványosi Nári Szabadegyetem és Diáktáborban. Mint korábban, most is ott lesz mellette Németh Zsolt, a Magyar Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke és Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnöke – emlékeztetett a Maszol.

A lap arról is tájékoztatott, hogy Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke levelet küldött a Belügyminisztériumnak, abból a célból, hogy

a csendőrség közbelépését kérje Orbán Viktor magyar miniszterelnök szombati tusnádfürdői beszéde idejére.

A lépésének az az oka, hogy szélsőséges aktivisták szeretnék megzavarni a magyar kormányfő beszédét. 

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. július 22. 01:44
Ezek a román nacionalisták már majdnem annyira pofátlanok, mint a magyar kollégáik! Nem is értem, hogy miért nem tudnak addig elköltözni, amíg a dogtorminiszterúr náluk bulizik és uszít!
Sanyec
2023. július 21. 03:27
Kellett volna menjenek a Betyár sereg tagjai, Mi hazánkosok is..66 v.. Minnél több kemény magyar is legyen ott !!!
Player1
2023. július 20. 23:29
Szigorúan bizalmas! A románok kikiáltották 1919. december 1-én Erdély egyesülését ROMÁNIÁVAL! 2023. július.. Úgy fest Orbán másként gondolja. Jelenlegi román kollégájával egyeztetve, csak azt tudta megígérni, hogy a Magyarországhoz szombaton visszacsatolandó területeken élőknek már nem kell útlevél Berlinbe.. ellenőrzésre is csak Vereckénél kell számítani...
Player1
2023. július 20. 23:24
Nem értem. A ROMÁN SZÉLSŐSÉGESEK ÚTLEVÉL NÉLKÜL hogy lehetnek ERDÉLYBEN!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!