Videón, ahogy az ukránok kisöprik az oroszokat a lövészárokból

2023. április 24. 06:44

Megrázó felvételek Bahmut közeléből.

2023. április 24. 06:44
null

Újabb megrázó videó került fel a NOEL háborús hírekkel foglalkozó Twitter-oldalra. A kísérőszövegből is kiderül, hogy egy lövészárok utolsó pillanatait láthatjuk Bahmut közelében.

A videón jól látható, hogy a 92. számú gépesített ukrán csapat „biztosra megy”. Az egyik ukrán katona ugyanis nemcsak, hogy egy sorozatot beleereszt a lövészárok mélyedésében meghúzódó orosz ellenfelébe, de még fel is robbantja a holttestet.

A felvétel felkavaró jeleneteket is tartalmaz, portálunkon ezért nem jelenítjük meg, IDE KATTINTVA azonban megnézhető.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2023. április 24. 19:53
Ez a katona meghalt Putyin miatt. Ér ennyit Putyin? Joga van valakinek mást a halálba küldeni, különösen, hogy ő maga nem vállalja az életveszélyt (Vlagyimirka még vécére is testőrökkel megy).
Rizsa
2023. április 24. 15:22
A második világháború idején voltak olyan lelkesítő mozifilmek . Pontosabban filmhíradók amik a fronton harcoló katonákat mutatták be. Annyi szépséghiba volt benne, hogy a filmeket egy erre kialakított stúdióban és helyszinen vették fel .
mokány
2023. április 24. 14:55
Pax Americana .
bagira
2023. április 24. 12:34
Fos megint hazudik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!