Döbbenetes videón, ahogy bemászik az ukrán lövészárokba egy orosz katona és oldalbatámadja az ott talált egységet

2023. március 19. 13:15

Nyugalmat megzavarni képes felvételek!

2023. március 19. 13:15
null

Az internetre felkerült videók tanulsága szerint egy orosz katona harci küldetés végrehajtása közben megölt öt és elfogott két ukrán katonát, miután lopakodva bemászott melléjük egy lövészárokba.

Híradások szerint Szvatovo-Kremennaja az egyik iránya az orosz műveleteknek. Szvatovo elég stabilan orosz kézen van, míg az aktív harcok cikkünk írásakor a Kreminnánál található frontnál zajlanak (vélhetően arrafelé mennének az oroszok tovább a Szlovjanszk/Kramatorszk erődített vonalhoz – a szerk.).

A fentiek alapján tehát – noha erről hivatalos katonai információ belátható okokból aligha lesz elérhető – az alábbi videón látható eseménysor Kreminna (ukránul) / Kremennaja (oroszul) környékén történhetett, 2023 március 10-én.

A felvételen látszik, ahogyan egy orosz katona oldalról bemászik egy ukrán lövészárokba, és oldalbatámadja a gyanútlan ukrán katonákat:

Orosz sajtóhírek szerint a katonai akciót követő néhány napban az orosz katona is életét veszítette. 

Nyitókép: Képkocka a videóból.

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2023. március 20. 20:05
Bármelyik oldalon ,megdögleni egy árokért, 50 méterért, politikusok elveiért, nyomorult világ.........hősi halottak nem építenek ujjá egy országot, nem alapítanak családot. Csak a gyűlöletet táptalaját hízlalják és kihasználják őket még holtukban is a politikusok...
Lojek
2023. március 20. 10:00
Mi értelme van ennek, édes jó istenem az égben! Két testvérnép irtja egymást, de miért? A világ egyik legvirágzóbb országa lehetett volna ez az Ukrajna nevű konglomerátum, ha nem akar minden áron belépni a NATO-ba, nem enged atomfegyvert a területére és tiszteletben tartja a kisebbségeinek jogait. Ennyit kért az orosz, nem többet. Mi meg csak az utolsót kértük. Kelet Svájca lehetett volna ilyen erőforrásokkal ... édes jó istenem!
hegyivadász
2023. március 19. 22:58
Bármely oldalon harcol is az ilyen katona, ez egy kitüntetést érdemlő cselekedet volt.
ozdiszatir
2023. március 19. 22:02
Bérigényt nem kérdeznek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!