Tiszta első világháború: videón a lövészárokban rekedt ukrán katonák harca

2023. február 20. 13:17

A fejkamerával készült felvétel segítségével látni és hallani a becsapódó lövedékeket.

2023. február 20. 13:17
null

Újabb háborús videó kezdett terjedni a Twitteren, amelyen az látható, ahogy két ukrán katona ellenséges tűz alatt egy lövészárokban reked, innen próbálják meg visszaverni az orosz támadókat.

A videó kiválóan mutatja azt, hogy gyakran milyen átláthatatlanok a kézifegyverekkel vívott tűzpárbajok és a lövészárokharcok, írja a a bejegyzést kiszúró Portfolio.

A felvételen kivehető, hogy a fejkamerás katona környezetében is heves harcok folynak, sőt látni is lehet a becsapódó lövedékeket.

És a felvételek:

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabadib
2023. február 22. 15:08
https://southfront.org/democracy-in-danger-russians-hunt-for-gays-in-ukrainian-trenches-video-18/
salmonella
2023. február 21. 06:30
A periszkópot már régen feltalálták, de ezek a szerencsétlenek ilyet nem kaptak. Ki kell dugni a fejét, hogy lássa merre van az ellenség. E közben lő a vakvilágba. Ebből látszik, hogy a zusa kb. úgy használja az ukránokat, mint anno a németek a magyarokat a Donnál...
cutcopy
2023. február 20. 21:49
Egy ukrán lövésre vagy húsz-harminc orosz lövés a válasz, de azért hitegetik szerencsétleneket hogy nyernek..
drom176
2023. február 20. 19:47
Meghalni Amerikáért......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!