Így tisztelgett Novák Katalin köztársasági elnök II. Erzsébet királynő előtt (galéria)

2022. szeptember 19. 17:35

A köztársasági elnök kiemelte, igyekeznek méltók maradni az uralkodó örökségéhez.

2022. szeptember 19. 17:35
null

„Elkísértük utolsó útjára II. Erzsébet királynőt” – számolt be Novák Katalin köztársasági elnök a Facebook-oldalán. Az államfő kifejtette, hogy egy olyan vezetőt gyászol most a világ, aki egész életét nemzetének szolgálatába állította. Hozzátette, hogy a királynőnek mi magyarok hálásak vagyunk, mivel ő megértett bennünket, elfogadta és tisztelte a nemzetek különböző történelmi, földrajzi és kulturális sajátosságait.

– zárta a köztársasági elnök a Facebook-posztját, amelyben egy csokornyi képet is közzétett a tiszteletadásról:

Nyitókép: Novák Katalin Facebook-oldala

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. szeptember 20. 11:44
ELNÖK ASSZONY...köszönjük....méltón képviselt minket...
edico
2022. szeptember 20. 08:17
A piros köröm kissé zizi volt ténsasszony.
..--..
2022. szeptember 20. 07:39
-zsoltkom- "Így tisztelgett Novák Katalin köztársasági elnök II. Erzsébet királynő előtt (galéria)" A Novák-házaspár kézen fogva sétált a celeb-streeten, fekete ruhában... hétmérföldes drabális léptekkel... Lidlben vásárlós mosollyal, egyik leértékelt árutól a másikig, mintha. A galéria szóra is felhívnám a figyelmet... elírás lehet. Inkább galeri bemutató, Novák Csizmás kandurová a kifutón. Fidesz termékismertető, ahogy a báb-kreáció rosszul érzi magát a demokráciában. (A konyhában Katalin otthonosabban mozog... maradna a nő az nő, női princípiumnál.)
emesealma
2022. szeptember 20. 05:23
Hol a galéria?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!