Lebegő pizzákkal partiztak a Nemzetközi Űrállomáson

2021. szeptember 07. 08:54

„Az ananászt leszámítva minden van rajta, hiszen az komoly sértésnek számítana Olaszországban” – mondta az egyik asztronauta.

2021. szeptember 07. 08:54
null

A Nemzetközi Űrállomáson jelenleg élő hét űrhajós felé indult teherhajón ezúttal nem csak a szokásos ellátmány és a szokásos szükséges alkatrészek, hanem hét adag pizza elkészítéséhez elegendő alapanyag is érkezett – írta meg cikkében a 24.hu.

Az asztronauták végül úgy döntöttek: pizzapartit tartanak, amit az Európai Űrügynökség (ESA) egyik asztronautája, Thomas Pesquet fel is vett a kamerájával, majd a lényeget saját Instagram-oldalán osztotta meg:

„Lebegő pizzás este a barátokkal – majdnem olyan, mint egy szombat a Földön. Azt mondják, hogy a jó szakács sosem fedi fel a titkait, de készítettem egy videót, úgyhogy eldönthetitek [hogy elég jó-e]. Az ananászt leszámítva minden van rajta, hiszen az komoly sértésnek számítana Olaszországban” – fűzte a képsorokhoz.

 

Nyitókép: Instagram

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2021. szeptember 07. 12:54
A súlytalanságot könnyű megszokni. Visszaszokni a nehéz. Érdekesen ég a gyertya is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!