Egy francia politikus szerint már a vitorlások sem elég zöldek

2021. április 18. 07:49

Quentin Bernier-Gravat, a Párizs melletti Vincennes városának baloldali-zöld önkormányzati képviselője nem szavazta meg a helyi vitorlásklub támogatását.

2021. április 18. 07:49
null

Quentin Bernier-Gravat arról vált híressé a médiában, hogy az önkormányzat képviselőtestület ülésén nem szavazta meg a helyi vitorlásklub támogatását, mert a hajók környezetszennyezők.

A polgármester jelezte neki, hogy ezek vitorlások, azonban a képviselő továbbra is értetlenkedett. El kellett magyarázni neki, hogy a vitorlásokat a szél hajtja, az ülés pedig röhögésbe fulladt. Quentin egy nap teljes szünet után a következőt hozta fel saját maga védelmére:

Továbbra sem támogatja a vitorlásokat, mert autóval lehet lejutni a folyóhoz.

 

 

Nyitókép: Twitter – Daumier Marine

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2021. április 19. 08:40
Az ő szempontjukból igaza van. Azért szép ez az eset, mert bemutatja, hogy ha komolyan vennénk a zöldek elveit, akkor meg kéne halnunk. Ugyanis azt a feltételrendszert csak akkor tudnánk teljesíteni. Ebből persze nem az következik, hogy haljunk meg, hanem az, hogy mennyire vegyük őket komolyan.
Karbantartó9
2021. április 18. 18:54
Ennek a marhának sem zöld a bőre! Fessuk be!
Rasdi
2021. április 18. 16:40
Ez annyira zöld, hogy a füle is zöld. Vagy talán csak az:))))
nempolitizálok
2021. április 18. 14:48
Én pld. azért nem szavazok a Momentumra és a DK-ra, mert nem négerek a politikusai. Amúgy szavaznék rájuk. Nekem a liberális legyen néger és járjon villanyautóval. (Az ezeknek már tuti meg van, pontosabban az is). Nem kell kamuzni, ezért a buzi, transz pedig nem ér, mert annak akárki nevezheti magát. A zsidó sem OK, lecsengett, ez már tegnapi jegy, ma már nem érvényes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!