Hollik István: A Néppárt vezetői fölülnek a baloldali álhíreknek

2021. március 01. 22:24

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint mindenki számára nyilvánvaló, hogy az alapszabály-módosítás a Fidesz kizárásának az előszobája.

2021. március 01. 22:24
null

Az Európai Néppárt európai parlamenti frakciója szerdán szavaz az alapszabály-módosításról, ami gyakorlatilag bebetonozná a Fidesz frakcióbeli felfüggesztéséről szóló voksolás kiírását – írja a hírtv.hu. A Magyarország élőben című műsor vendége Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója volt. 

A teljes adást itt tekinthetik meg:

Fotó: Youtube

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2021. március 02. 19:39
Adtam a címre egy dislike-ot. Mert nem igaz. Weber, Tusk, meg a német, skandináv bolsevisták és kollaboránsok nem "fölülnek". Ne hazudjunk már magunknak, ne mentegessük már ezeket a bűnözőket. Inkább gyűjtsük a bizonyítékokat, hogy a soha el nem évülő bolsevista bűnök főbűnöseinek főtárgyalásán ezek majd példás büntetést kapjanak.
kuzmics
2021. március 02. 06:09
Hál' istennek!
Tehetős Totó
2021. március 02. 05:13
Immár beteljesedett az orwelli jóslat: a magasságos Unió vezetői közül nem lehet megkülönböztetni ki a "régi gazda", s ki Napóleon (Lenin, Sztalin, Mao) két lábon járó díszdisznaja, Sajnos a "konzervatívok" ereszkedtek a moslékzabálok szintjére, habár az unió tiltja a moslékos hízlalást, a görbe uborkával együtt!
Mich
2021. március 01. 23:12
Hajrá vakcina, hajrá Magyarország, hajrá Kormány!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!