Húsz év börtönt kaphat egy gyógyszerész, aki tönkretette az oltásokat

2021. január 27. 15:39

Az összeesküvés-elméletekben hívő férfi azt hitte, a vakcinák módosítják a DNS-t.

2021. január 27. 15:39
null

Bűnösnek vallotta magát a Steven Brandenburg (46), akit azzal vádolnak, szándékosan hagyott megromlani 500 koronavírus elleni vakcinát – írta meg az NPR. Emlékeztettek: a férfi még decemberben tette tönkre a Moderna oltásait. Azzal vádolják, hogy nem vette figyelembe, hogy amit tesz, kockázatot jelent, illetve hogy egy másik ember sérülését vagy halálát okozhatja. Mindkét vádpontért 10-10 év börtön szabható ki és 250 ezer dolláros pénzbüntetés.

Közölték: a 23 éve gyógyszerészként dolgozó férfi azt hitte, módosítják az oltások az emberi DNS-t, valamint mentális problémákkal küszködött, válófélben volt, és fegyvert is vitt a munkába. Kiderült, hogy a férfi összeesküvés-elméletekben hitt, írják.

(NPR)

Fotó: MTI

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I_Isti
2021. január 28. 08:47
Jézus.... Ha egy hülye azt hiszi, hogy egy gyógyszer módosítja a dns-t, akkor az bűnöző, és börtönbe kerülhet, ha egy másik hülye abban hisz, hogy nem a kromoszómái határozzák meg azt, hogy fiú-e, avagy lány, hanem eldöntheti szabadon, akkor az a korunk hőse...
Potymog
2021. január 28. 08:18
A gyógyszerész diploma sajnos nem garancia arra, hogy valaki nem válik pszichiátriai esetté.
DoomGuy
2021. január 28. 08:14
"... a 23 éve gyógyszerészként dolgozó férfi azt hitte, módosítják az oltások az emberi DNS-t, valamint mentális problémákkal küszködött, válófélben volt, és fegyvert is vitt a munkába" Mivel fehér a faszi, így várhatóan hamarosan megtalálják a Trump és alt-right szálat is. érezd a szarkazmust b+
Karbantartó9
2021. január 27. 16:45
-azt hitte, módosítják az oltások az emberi DNS-t, valamint mentális problémákkal küszködött, válófélben volt, és fegyvert is vitt a munkába azaz tipikus liberális demokrata!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!