Rajtaütéseket hajtottak végre Ausztriában a Muszlim Testvériség és a Hamász támogatói ellen

2020. november 09. 09:07

A műveletek nagyjából 70 gyanúsítottat érintettek.

2020. november 09. 09:07
null

Rajtaütéseket hajtottak végre az osztrák hatóságok hétfőn kora reggel olyan személyek és egyesületek ellen, amelyek a gyanú szerint támogatták a Muszlim Testvériség iszlamista csoportot és a Hamász palesztin mozgalmat – közölte a grazi ügyészség. A műveletek mintegy 70 gyanúsítottat érintettek, a rendőrök hatvan lakást, házat, üzletet és egyesületi helyiséget kutattak át Ausztria négy tartományában. Harminc embert őrizetbe vettek. A hatóságok közlése szerint a rajtaütések nem állnak összefüggésben a múlt heti bécsi terrortámadással.

(MTI)

Fotó: MTI/EPA/Felix Huber

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Íjász
2020. november 09. 14:35
Tüneti kezelés.
Bell & Sebastian
2020. november 09. 11:56
Az egy jó kérdés, hogy bírt ez lövöldözni hat helyen, és az osztrákok miért nem akartak szlovákul érteni, amikor a tölténybeszerzést jelentették. És a török "hősök" megfuttatása is lólábízű. Egy kis látványfutkosásnak nem kell felülni, mert a lényeg nem változott.
Box Hill
2020. november 09. 11:23
Hogy kerültek oda? Szulejmán ideje óta el voltak bújva a Türkenschanz parkban?
monuskaroly
2020. november 09. 11:05
Hátha nem késő még. Borítékolható a kemény ellenállás, de később még nehezebben menne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!