Kabinetfőnök: Donald Trump és felesége jól van, ellátja feladatait

2020. október 02. 17:44

Mark Meadows derűlátóan nyilatkozott, Biden imádkozik.

2020. október 02. 17:44

Donald Trump és felesége jól van, az elnök ellátja feladatait –jelentette ki Mark Meadows, a Fehér Ház kabinetfőnöke újságíróknak péntek délelőtt. „Olyan elnökünk van, aki nemcsak most látja el a feladatait, hanem a jövőben is el fogja látni” – jelentette ki Meadows. Elmondta: az elnöki pár a fertőzés enyhe tüneteit mutatja, mindketten jól vannak. Az elnöknek nemcsak jó a hangulata, hanem nagyon is energikus – szögezte le a kabinetfőnök, akit szintén teszteltek és az eredmény negatív lett. Meadows arról nem kívánt nyilatkozni, hogy Melania és Donald Trump milyen kezelést kap. Derűlátóan nyilatkozott a gyors felépülésüket illetően.    

A Fehér Ház közlése szerint Trump legkisebb fia, Barron vírustesztje negatív lett. Nyilatkozott Mitch McConnell, a szenátus republikánus többségének vezetője is. Mint mondta: telefonon beszélt az elnökkel, s úgy találta, hogy „kifejezetten jó a hangulata”. Több demokrata párti politikus a Twitteren reagált a hírre. Joe Biden, a demokraták elnökjelöltje és felesége gyors felépülést kívánt az elnöki házaspárnak. „Gondolataink Trump elnökkel és Melania Trump first ladyvel vannak” – írta a Twitteren Biden, hozzátéve, hogy „továbbra is imádkozunk az elnök és családja egészségéért és biztonságáért”.

Kamala Harris, a demokraták alelnökjelöltje szintén a Twitteren kívánt gyors és teljes felépülést az elnöki párnak. Nancy Pelosi, demokrata párti házelnök az MSNBC televíziónak nyilatkozva úgy fogalmazott: nagy szomorúsággal hallotta a hírt. Hozzáfűzte: „most, hogy Egyesült Államok elnöke és felesége az őt körülvevő óvintézkedések ellenére is megfertőződtek, talán ez alkalom arra, is, hogy az emberek tanuljanak ebből”. A házelnök fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy reményei szerint Trumpék vírusfertőzöttsége „lehetővé teszi a hatalomátadás egészségesebb megközelítését”.

(MTI)

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neociprióta
2020. október 03. 04:13
a közel kétszázezer elhunyt amerikai polgár talán megbocsát majd ennek a főhazudozónak , feltéve ,ha nem a pokolban végzi....Jobbulást Elnök Ur..
olajfa1
2020. október 02. 20:05
Reméljük így is marad. Jobbulást kívánok nekik.
Az ajtónak támaszkodni tilos
2020. október 02. 19:56
Mihamarabbi jobbulást
Rocktoberi
2020. október 02. 18:23
Elhiszi valaki a demokraták őszinteségét ezekben az álszent üzenetekben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!