Túszdráma volt a milánói dómban

2020. augusztus 13. 08:50

Egy egyiptomi származású férfi késsel ejtette túszul a dóm egyik biztonsági őrét.

2020. augusztus 13. 08:50
null

Sajtóhírek szerint az olasz rendőrök igazoltatni akartak egy egyiptomi férfit a milánói dóm előtt, a 30 éves férfi azonban beszaladt a katedrálisba, ahol letepert egy biztonsági őrt és kést szorított a nyakához. Az incidensről több felvétel is felkerült a közösségi oldalakra, ezeken az látszik, amint egy tucat rendőr szegez fegyvert a túszejtőre, majd egy női rendőr próbált tárgyalni a férfival, majd az egyik kollégája egy szempillantás alatt lefegyverezte. Az egyiptomit őrizetbe vették.

Az Il Giornale című olasz lap szerint a férfi 2010 óta tartózkodási engedéllyel él Olaszországban és nem volt ismeretlen a hatóságok előtt, ugyanis 2016-ban lopásokban vett részt a Malpensa repülőtéren. A hatóságok nem terrorcselekményként kezelik az ügyet.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. augusztus 16. 02:17
A (Z OLASZ) hatóságok nem terrorcselekményként kezelik az ügyet. PEDIG AZ. ÉS NAGYONIS AZ.
Krupp Skya
2020. augusztus 14. 05:59
Kurva nehéz gyermekkora lehetett, mint Magyar Bálintnak, Pető Ivánnak, az ÁVH-s szülők sanyargatása. Bauer Tamásnak most sincs nyugta elsőnek az ÁVH-s szülők most meg a DK, ráadásul az nagyon okos Kvíz és Kgáz szerelő professzar is ott van neki. _))))))))))))
zalai láma
2020. augusztus 13. 21:21
Végignéztem a videót.Siralmas egy rendőri intézkedés volt. A rendőrök inkább vették figyelembe a túszejtő biztonságát,testi épségét mint a megmentendő túszét.Egy európai értékek jegyében történő intézkedést láttunk.Nem is tudom,sírjak e vagy nevessek e a látottakon...
zakar zoltán béla
2020. augusztus 13. 13:05
conterenziszarkovács
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!