Túlnőtte az amerikai elnököt tizennégy éves fia

2020. augusztus 18. 20:38

Barron Trump már fiatalon apja fölé magasodik.

2020. augusztus 18. 20:38
null

A koronavírus-járvány kitörése óta először, hét hónap elteltével mutatkozott együtt családjával Donald Trump, a világ elsőszámú hatalmának, az Amerikai Egyesült Államoknak a vezetője. A felvételeken az elnök felesége, Melania Trump, valamint 14 éves fia, Barron látható, aki a videó tanúsága szerint már most apja fölé magasodik. Ez nem kis dolog, ugyanis egyes források szerint az amerikai elnök testmagassága 1,9 méter körül mozog.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mandiner71
2020. augusztus 19. 14:20
Mojca Knavs :-D
flesh ripper
2020. augusztus 19. 08:50
A magassága már megvan. Már csak némi izmot kellene felraknia. Mozgásában, még igazi kisfiú. hasonló problémákkal küszködtem magam is, 14 évesen...
Locomotive
2020. augusztus 19. 08:42
Szimpatikus langaléta fickó. Remélem, még elnök lesz belőle egyszer, s ő lesz, aki végleg beüti az anarchista-neobolsevik típusú liberalizmus koporsójába az utolsó szöget - először az USÁ-ban. Hajrá Donald, hajrá Barron, hajrá Viktor!
74bro
2020. augusztus 19. 08:10
Érdekes, ha végignézzük (és hallgatjuk) a bejátszást: a social media sötét berkeiben már elterjedt a kép, ahogy Melania kihúzza a kezét Trumpéból, persze úgy kommentálva, hogy, lám, még a First Lady is undorodik az elnöktől... Azt persze már nem osztják meg a manipulátorok, amikor kiderül, azért húzta el a kezét, hogy lefogja a ruháját, különben kellemetlen helyzetbe hozta volna az élénk szél... Azt sem, ahogyan később férjével kéz a kézben sétálnak el a repülőtől... Így épül-épülget az akol a világ birkái számára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!