Sarah bíboros: Aki a pápa ellen fordul, az Egyházon kívül áll

2019. október 16. 21:23

A guineai bíboros szerint XVI. Benedek és Ferenc pápa szembeállítása is értelmetlen.

2019. október 16. 21:23

A római katolikus egyház konzervatív szárnyához sorolt guineai bíborosnak nemrégiben jelent meg a Közeleg az este és már sötétedik című könyve Olaszországban, ehhez kapcsolódóan jelent meg egy vele készült interjú egy olasz lapban, amit a Katolikus.ma szemlézett. 

Robert Salah bíboros határozottan elutasítja, hogy szembenállna Ferenc pápával. Mint mondja, az Egyházat a Földön a pápa képviseli, aki pedig ellene fordul, az kívül áll az Egyházon. Salah bíboros szerint emiatt tévedés őt szembeállítani a pápával, ráadásul nem is lehet alátámasztani ezt semmilyen cselekedetével. 

A bíboros kifejtette: a Gondviselés pontosan tudja, mire van szükségünk, ezért minden pápa olyan, amilyen az adott kornak megfelel. Szerinte értelmetlen szembeállítani XVI. Benedeket és Ferenc pápát, mert van köztük folytonosság. 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2019. október 18. 13:06
A köcsög mandiner Sarah bíborost a szövegben kétszer SaLah-nak írja. Több figyelmet seggnyalók! Seggnyalónak is figyelnie kell!!! Például arra, nehogy mellényaljon.
Paskai
2019. október 18. 00:00
Meg lehet élni pápák nélkül is.
néhai Ch.Pilot
2019. október 17. 18:43
Sarah bíboros most hazudik. Több nyilatkozatában, interjújában is határozottan szembe helyezkedett a pápua álláspontjaival. Nagyon megfenyegethették valamivel. Kár érte! Nem tudom, miért nem bízott Istenben és tartott ki eddigi irányvonala mellett. De ha nem - nem. Mi Sarah nélkül is tudjuk a helyes irányt!
annamanna
2019. október 17. 05:53
A fickó tipikus karrierista. Hajszálra annyi köze van Istenhez, mint Ferenc pápának, nyehehe. Két hazug senkiházi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!