Elítélték a férfit, aki megpaskolta egy nő fenekét a buszon

2018. szeptember 26. 11:53

A börtön mellett pénzbírsággal is sújtják a francia bíróságok.

2018. szeptember 26. 11:53

Három hónap börtönbüntetésre és 300 eurós pénzbüntetésre ítélték azt a harmincas éveiben járó férfit, aki egy buszon megpaskolta egy 21 éves nő fenekét, Párizs közelében – írja az Euronews. 

A férfi feltehetően ittas volt, amikor felszállt a járműre és azon túl, hogy megpaskolta a nő fenekét, még a melleire is megjegyzéseket tett. Az utasok –mindezt látva – szóltak a buszvezetőnek, aki értesítette a rendőrséget és kiérkezésükig zárva tartotta az ajtókat. 

Ez az első bírósági ítélet, amit az új, „lecicázósként" emlegetett törvény értelmében hoztak Franciaországban. A jogszabály megalkotásában résztvevő Marlène Schiappa, esélyegyenlőségért felelős miniszter Twitteren méltatta a buszvezető hozzáállását. 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2018. szeptember 27. 11:18
Ennyi esze van? 300 euroert nala kulonbet meg is dughatott volna..
Akitlosz
2018. szeptember 26. 22:09
Csak mert nem muzulmán. Valószínűleg nem is fekete.
fogas paduc
2018. szeptember 26. 15:52
A krapek elrontotta. Azt kellett volna mondania, hogy ő tulajdonképpen LMBTQ...., s éppen most vált pszichésen nemet, és ezt lelkileg nehéz elviselni, ezért volt szüksége egy-két megnyugtató simogatásra. De ezt már leszbikus tudattal végezte.... - szerintem megkapta volna a térdkereszt szalagot vagy mit.
zakar zoltán béla
2018. szeptember 26. 14:09
Nem Ali baba?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!