Még ismerik Hollywoodban a Szentírást

2018. július 25. 14:11

Bibliai verset tweetelt Chris Pratt, hollywood-i színész miután elbocsátották A galaxis őrzői című film rendezőjét.

2018. július 25. 14:11

A Disney által készített, A galaxis őrzői 3 című film rendezője, James Gunn komoly és sértő kijelentései nem oly rég kerültek nyilvánosságra, melyre Chris Pratt, a film egyik főszereplő színésze egy bibliai verssel reagált a Twitteren.

Pratt, aki népszerű sztár lett a filmvilágban, Jakab levelének 1:19 versét osztotta meg: „Azért, szeretett atyámfiai, legyen minden ember gyors a hallásra, késedelmes a szólásra, késedelmes a haragra.”

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makám
2018. július 25. 17:05
a mukinak: konyec filma
krakken96
2018. július 25. 15:17
Chris Pratt a fekete barany a farkasok kozott...
Einar
2018. július 25. 15:12
Ez a világ, olyan világ, aki egyszer hibázik, ráfázik. Keményebb, mint az NDK besúgóhálózata. Nem kell lehallgatás, nem kellenek ügynökök, csak tvitter és faszbuk! A proli önként cuppan rá, a többi meg követi és meggyőzi magát róla, hogy okosan használva mennyire király. Kádár a tízmillió ügyeskedő országát építette ki '56-után a jogi kiskapukkal, hogy mindenki legyen kicsit sáros és ha baj van vele, meg kell csak kapargatni és máris ártalmatlanítva van. Ma itt tart a fényes nyugat, csak sokkal brutálisabban. Az ingyenes közösségi-oldalak valójában e célból vannak létrehozva és divattá téve. Ami nem fér bele a PC-be, azzal már el is vágtad magad a fényes nyugati karriertől. Ameddig kicsi vagy és nem mész az árral szemben, élvezd az előnyeit. Nagyra törnél? Akkor bármikor tönkre is tehet a faeces!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!