Összefogtak ellene munkatársai, egyiküket lefejezte egy iszlamista Oklahomában

2017. szeptember 22. 08:47

A radikális iszlamista férfi nem bánta meg tettét, mivel szerinte ezentúl muszlimként jobb lesz dolgozni volt munkahelyén.

2017. szeptember 22. 08:47

Alton Nolent még 2014-ben bocsátották el oklahomai munkahelyéről, a Vaughan Foods-tól, mert vitába keveredett munkatársaival, melynek végén kifejtette, egyzserűen nem szereti a fehér embereket.

Kirúgása után azonban Nolen egy késsel tért vissza, mellyel leszúrta és lefejezte 54 éves munkatársát, majd az ellene panaszt beterjesztő nőt is megtámadta. Most a rendőrség nyilvánosságra hozta, mit mondott a muszlim férfi tettének indítékairól – írja a The Blaze.

Nolen ugyanis úgy érezte, az élelmiszergyárban, ahol dolgozott, munkatársai összefogtak ellene, így muszlimként elnyomva érezte magát. Cselekedete elmondása szerint „jobb hellyé fogja tenni a muszlimok számára” korábbi munkahelyét, ezért azt egyáltalán nem bánta meg.

És hogy volt-e a brutális gyilkosságot elkövető férfinek kapcsolata a radikális iszlamizmussal? Nagyon úgy tűnik, hogy igen. Ugyanis a hatóságok a tárgyaláson bizonyítékként bemutatták Nolen Facebook-profilját is, melyeken többek között a saría-jogrendszert éltette, és tálibok lefejezéséről szóló képeket osztott meg.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2017. szeptember 23. 16:32
"mert vitába keveredett munkatársaival, melynek végén kifejtette, egyszerűen nem szereti a fehér embereket." Akkor miért nem olyan országban él ahol fajtársai vannak?
balbako_
2017. szeptember 22. 20:23
Hát akik behoznák a migriket szokják meg, hogy a nemtetszés egyik jele náluk a lefejezés. Sommás, de Allah megbocsátja.
Taksony
2017. szeptember 22. 15:40
Remélem ez sem terrorizmus. Csak nehéz gyerekkora volt aztán az a sok undorító fehér ember meg összezavarta szegényt.
Morgen
2017. szeptember 22. 15:05
Miért okoz az örömet valakinek, hogy lefejez bárkit is? Szerintem ilyen vallás nem létezik, a gyűlölet pedig az az érzés, amelyikkel az emberek elsősorban magukat teszik tönkre. Kezd olyanná válni az egész katyvasz, mintha az embertömegeknek egyszerre menne el az eszük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!