Nőügyeiről csámcsogott Donald Trump

2016. október 09. 10:31

Ragadd meg a nők punciját. Ha sztár vagy, bármit megtehetsz velük – mondta Donald Trump 2005-ben egy műsorvezetővel folytatott magánbeszélgetése során. A Washington Post által előásott felvételen a republikánus elnökjelölt számos durva, sértő és trágár megjegyzést tett a nőkre. A demokraták szerint Trump szavai szexuális erőszaknak is minősülhetnek, de a botrány miatt számos republikánus politikus is kihátrált Trump mögül.

2016. október 09. 10:31

Donald Trump talán életében először kényszerült most bocsánatkérésre. Az Egyesült Államokban ugyanis hatalmas botrány lett abból, hogy a Washington Post előkeresett, és internetes oldalán nyilvánosságra hozott egy 2005-ben készült felvételt, amelyen Trump egy tévés műsorvezetővel folytatott magánbeszélgetése hallható. A felvételen a republikánus elnökjelölt durva, trágár és sértő megjegyzéseket tesz a nőkre.

Ragadd meg a puncijukat. Bármit megtehetsz velük

A tévéfelvételre várva elmondja, hogy szerinte a nőkkel bármit meg lehet tenni, ha valaki egy sztár. „Ragadd meg a puncijukat. Bármit megtehetsz velük” – fogalmazott. Szavait nem a nyilvánosságnak szánta, de a Washington Post most mégis előásta őket.

Trump arra is kitért a műsorvezetővel folytatott beszélgetése során, hogyan próbált meghódítani egy férjes asszonyt. A felvételen elismeri, hogy megtetszett neki a hölgy, akit meg is környékezett, de a nő nem engedte közeledni. „Ráhajtottam, de nem jött össze, elismerem. Házas volt, és nagyon keményen ráhajtottam. Megpróbáltam megdugni” – hallható Trumptól. A republikánus politikus elmondta, hogy automatikusan vonzódik a szép nőkhöz, ezért általában tekintet nélkül arra, hogy a nők szeretnék-e vagy sem, megpróbálja őket megcsókolni.

Trump bocsánatkérésre kényszerült

Trump először megpróbált kihátrálni a botrányból azzal, hogy mindez csak egy magánbeszélgetés során hangzott el. Később azonban akkora botrány lett az ügyből, hogy kénytelen volt nyilvánosan bocsánatot kérni. „Bocsánatot kérek, ha bárkit megsértettem volna” –szögezte le, majd gyorsan hozzátette: „mondtam néhány hülyeséget, de nagy különbség van a szavak és az emberek tettei között”

Trumpot számos demokrata és republikánus politikus is elítélte a nyilvánosságra került kijelentései miatt. Több demokrata szerint egyenesen szexuális erőszaknak minősülhetett, amiről Trump beszélt. Clinton így fogalmazott egy Twitter üzenetben: „Nem engedhetjük meg, hogy ebből az emberből elnök legyen”. A botrány után több republikánus is visszalépett Trump támogatásától. Reince Priebus, a pártvezetésnek megfelelő RNC elnöke szerint egyetlen nőről sem szabadna soha ilyen stílusban beszélni. Paul Ryan házelnök émelyítőnek nevezte Trump kijelentéseit, majd leszögezte, hogy a milliárdos már nem kampányol vele egy szombati rendezvényen. Elítélte Trump megjegyzéseit Mitt Romney 2012-es elnökjelölt, és többek között Jeb Bush volt floridai kormányzó is. Több kongresszusi képviselő és több mint 40 republikánus politikus is visszavonta a milliárdos támogatását. 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. október 11. 17:00
„Ragadd meg a puncijukat. Bármit megtehetsz velük” Ha Clintonné mondta volna, fel sem tűnt volna!
2016. október 09. 23:10
Trump legalább igazoltan nem homokos. Ma már ennek is örülni kell ebben a hamisan liberális világban!
Ragály
2016. október 09. 19:14
lacalaca "mert a nőkből a puncijukat tartod a legérdekesebbnek." Mivel a punci irányítja a világot, így jó hogy az a leggértékesebb. Mivel te mammon imádó vagy, te biztos értékesebbnek tartasz egy női nyakláncot egy puncinál. Szóval nyakláncot húzzál a farkadra.
illesl
2016. október 09. 17:24
Akkor tenne jól és akkor lenne trendi Trump, ha férfiakat tapogatna és ott....??? Akkor ez haladó lenne és nem botrányos?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!