MSZP: Mi indokolja a migrációs válsághelyzet kiterjesztését?

2016. március 09. 15:54

Az MSZP elnöke azt kérte, amennyiben az Orbán-kabinetnek értesülései vannak a Macedóniában kialakult helyzet várható alakulásáról, azt ossza meg a magyar közvéleménnyel. Tóbiás József azt is lehetségesnek tartja, hogy a válsághelyzet kihirdetését nem támasztja alá semmilyen érdemi információ.

2016. március 09. 15:54

Az MSZP azt firtatja, milyen információk indokolták a migrációs válsághelyzet egész országra történő kiterjesztését. Tóbiás József, az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Pintér Sándor belügyminiszter bejelentette: a kormány az egész ország területére kihirdeti a migrációs válsághelyzetet. Elmondta, szerdán Szlovénia, Horvátország és Szerbia is rendkívüli intézkedéseket vezetett be határain, és nem tudható, hogy ez milyen reakciókat vált ki azon menekültekből, illegális migránsokból, akik már ezekben az országokban tartózkodnak.

Az MSZP elnöke azt kérte, amennyiben az Orbán-kabinetnek értesülései vannak a Macedóniában kialakult helyzet várható alakulásáról, azt ossza meg a magyar közvéleménnyel. Szerinte az embereknek joguk van tudni erről. Tóbiás József azt is lehetségesnek tartja, hogy a válsághelyzet kihirdetését nem támasztja alá semmilyen érdemi információ. Ebben az esetben az MSZP idő előttinek tartja a Fidesz-kormány intézkedését – közölte.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2016. március 18. 12:15
Kicsi Arlet! Olyan szó, hogy fideszbolsi nincs, nem létezik.
madarasi.abel
2016. március 17. 18:56
Nahát. Van egy törvényünk ilyen esetekre. Vagy már a saját törvényeinket is leszarjuk? Tudom, hogy igen, csak várom, hátha más is rádöbben erre.
madarasi.abel
2016. március 17. 18:56
Ugye tudod, hogy törvény mondja ki, mikor lehet ezt az intézkedést bevezetni? Érdekel téged egyáltalán, hogy amit a kormány művel, az TÖRVÉNYES-e?
mawseed
2016. március 17. 18:52
Hogy mi indikolja? A fidesz szájáig ér a korrupciós mocsok, az MNB gigatolvajlása. Terelésnek príma a migránválásághelyzet. Csak kitartson 2018-ig, mert ha nem, a finkelstein-habony duónak új szlogeneket kell gyártaniuk:))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!