Rakéták csapódtak be az ukrán hadsereg központjába

2015. február 11. 12:26

Egy rettegéstől síró kisgyermekes anyuka készített mobiltelefonos felvételt a támadásról.

2015. február 11. 12:26

„Istenem!” – kiált fel a kramatorszki nő, látván a rakétabecsapódások hirtelen megsokszorozódását, majd kisfiait szólítja. Kramatorszk az Ukrán Fegyveres Erők egyik központja. 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lázár Páván
2015. február 12. 08:11
Azt várod hogy - Udo Ulfkotte óta tudjuk hogy - a cionista titkosszolgálatok által írt - Frankfurter Allgemeine Zeitungban megfog jelenni hogy Merkel neonáci volt?:))))))))))))
Lázár Páván
2015. február 12. 08:04
Locassen t Hát nem látod hogy a többi képen is bőrfejű és tipikus skinhead ruhába, bomberdzsekibe öltözött fiatalokkal látható? Csak orosz oldalakon jelent meg LOL:)))))))))))))) Azt várod hogy - Udo Ulfkotte óta tudjuk hogy - a cionista titkosszolgálatok által írt - Frankfurtel Algemaine Zeintungban megfog jelenni hogy Merkel neonáci volt?:))))))))))))
Lázár Páván
2015. február 12. 07:57
kamasuka Óriási kép:)))999 Min nevethet Putyin és Lukasenko? Hogy átbaszták Hollande és Merkel fejét? Hollande elég savanyú pofát vág
Lázár Páván
2015. február 12. 06:34
Mondják az esetről, hogy Angela “lebeszélni” ment az ifjú újnácik közé. Na szóval! Tisztes egy karrier ammá biztos! FDJ-titkár, újfasiszták szervezője, keresztényszocialista pártfőnök, majd Németország kancellárja! BIZONYÍTÓ EREJŰ KORABELI FÉNYKÉPFELVÉTELEKKEL!!!!!!! https://balrad.wordpress.com/2015/02/09/nacijaink-oromere-libsijeink-szorakoztatasara-angela-karrierje/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!