Batkid a leukémia után a Pingvint is legyőzte San Franciscóban

2013. november 16. 08:51

Egy ötéves leukémiás kisfiú, Miles Scott álma valóra vált egy napra. Megmentette Gotham City-t.

2013. november 16. 08:51

Az ötéves Miles Scott csak egy Batman-jelmezért indult, amikor meghallotta San Francisco rendőrfőnökének hívását, amint Batman segítségét kéri, hozzátéve, hogy Batkidet is hozza magával. Batkidék beültek a Batmobilba, megmentettek egy sínekhez kötözött nőt és a Pingvint is ártalmatlanították. Még Obama is videóüzenetben biztatta a kisfiút Gotham City megmentésére, Ed Lee polgármester pedig személyesen fejezte ki háláját a város nevében. 

A Kívánj Egyet! Alapítvány több ezer önkéntese segített, hogy egy napra valóra váljon a leukémiából gyógyuló kisfiú álma.

 

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulalak
2013. november 16. 14:54
Szép idő van arrafelé, rendőrök ingujjban stb. :)
David Karúszó
2013. november 16. 11:22
Lehet kritizálni Amerikát, de azért bizonyos dolgokhoz egész máshogy állnak hozzá, mint mi. Egy ilyen megrendezett eset/jelenet a felnőtteknek nem kerül semmibe, de egy kissrácnak mindent jelenthet az adott szituációban(súlyos betegség), vagy legalább csak azt, hogy egy napig ne a kínjára kelljen figyelnie. Más. Nálunk 60 felett már temetik az embert; néhány embernek ott (USA) a másodvirágzása kezdődik; de legalábbis senki sem akarja rájuk szögelni a koporsó fedelét. Mi közben meg csak cinikusan vigyorgunk mindenen...
mantelman
2013. november 16. 10:24
azért vannak szívmelengetően szép dolgok a nagyfülű jenkiknél is
bsandor
2013. november 16. 09:06
nem ide tartozik de szeretném lájkolni a szlovén szomszédokat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!