Rendezné a körülmetélést Németország

2012. július 14. 12:49

Biztosítani kell a vallási szervezeteknek a körülmetélés lehetőségét – közölte a német kormány a botrányos bírósági döntés után.

2012. július 14. 12:49

A kölni tartományi bíróság június végén hozott ítélete betiltotta a körülmetélést Németországban. A bíróság szerint a fiúgyermekek körülmetélésének zsidó és muzulmán vallási szokása sérti az egyén önrendelkezési jogát, amely előbbre való a vallásszabadságnál.

A döntést az Európai Rabbik Konferenciája a holokauszt utáni legsúlyosabb támadásként értékelte. A német kormányzat ezek után közölte, hogy a jogi viszonyok tisztázásával engedélyezni kell a vallási körülmetélést.

Összesen 444 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kárpát
2012. július 16. 13:23
Először nem is értettem a hírt. A kölni tartományi bíróság nen volt tisztában azzal hogy a német állam is cionista,szabadkőműves befolyás alatt áll? Na gyorsan értesítve lettek az biztos:-) Akik eme "európai kultúrkörbe illeszkedő" zsidó szokással nincsenek tisztában azok okulásképp feltétlen nézzék meg(és nyugodtan terjesszék..): http://kuruc.info/r/6/26091/ Újabb szép zsidó szokás: szájjal szívja el a rabbi a körülmetélés során keletkezett vért Herpesszel fertőzte meg a csecsemőket a rabbi - beperelték a halálokozással gyanúsított Yitzchok Fischert, szólt a hír 2005 februárjában. Videófelvétellel! (mint tudjuk jó zsidó szokáshoz híven simán elhazudnák a cikk valóságtartalmát....)
Krupp Skya
2012. július 16. 05:16
A magyar adosságot is körülmetélhetné Németország, amit akedvezményezettjei csináltak itt kezdve Johan Schwarc und Luiggi fon Bokrosch usw.
sunázó
2012. július 15. 14:04
Egy biztos. Ha nem lennének zsidók, mandiner sem lenne. Belőlük élnek. Igaz szerkesztó urak?
Jottányi
2012. július 15. 11:38
Ha egy vallási ritus csonkitás, attol még az ugyanugy csonkitás mint bármi más csonkitás. Térj észhez ámokfuto.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!