Pankotai Lili pert indít korábbi iskolája ellen

2023. január 20. 07:14

„Számomra ez nem egy személyes háború, de elfogadhatatlan dolgok történtek velem” – szögezte le.

2023. január 20. 07:14
null

Pankotai Lili, egy október 23-i tüntetésen több tízezer ember előtt elmondott, trágárságokkal tűzdelt beszédével került a közbeszéd középpontjába. A pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumból novemberben jött el, mert szerinte pszichológiai hadviselést folytattak ellene. Most már Budapesten tanul, az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban (AKG), azt mondja, itt megtapasztalta, hogyan kellene működnie egy iskolának.

A TASZ-szal közösen most pert indít a volt iskolája ellen, amiért a véleménynyilvánítása miatt megalázták. A középiskolás lány a Telexnek leszögezte, hogy nem személyes bosszúról van szó, inkább példát akar mutatni mindenkinek.

 

„Azért döntöttem el, hogy nem zárom le az ügyet, mert szerintem ma Magyarországon a határainkat kitolták, és

Ideje lenne már szépen lassan elkezdeni visszatolni ezeket a határokat. Számomra ez nem egy személyes háború, de elfogadhatatlan dolgok történtek velem” – fogalmazott Pankotai Lili.

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 363 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egryartur
2023. január 26. 06:53
Kedvesnek nem mondható, Prolibunkó Pankotai Lilike, heves önkitárulkozásod elérte célját. Megismertünk, bár nem voltunk kíváncsiak egyáltalán ilyen fajta egyéniségre. Fiatal korod ellenére eléggé aljasnak tűnsz. Felfoghatatlan, hogy egy ilyen személyiséggel kiállsz a nyilvánosság elé. Életed végéig viselni fogod a bunkóság bélyegét. Megérdemled. Amit az időben megkapott atyai pofonok hiánya, az idióta majomszeretet okozott személyiséged torzulásában most bosszulja meg magát. További pofára esések várnak rád és agykárosodások. Ez az út nem vezet sehová. Olyan akarsz lenni mint az az idióta, aki tanárnak képzeli magát és "fellép" egy tüntetésen? Lelked rajta. Azért nagyon ne éld bele magad. Még mindig van egy esélyed. Fiatal vagy. Alud ki ezt a kómát. És főleg ne SZEREPELJ. Azt hagyd színészekre!
Szekértábor
2023. január 24. 14:21
Sajnos még azt is el tudom képzelni, hogy a bíróság valamilyen kitekeredett jogcímen megítél neki az iskola ellenében valami kártérítést.
mokány
2023. január 22. 08:39
Élő pajzsot használ a TASZ . Embertelen .
Pitipalmo
2023. január 21. 10:16
Lilililililii hívják a libát mielőtt megtömik. Broár lesz a tanú?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!