Annyira figyelt a lopás közben, hogy otthagyta a táskáját, majd a rendőrök mellől próbálta visszacsenni

2022. szeptember 27. 09:56

A gyanúsítottat kihallgatták a rendőrök a lopások miatt és vizsgálják, hogy elkövetett-e más hasonló jellegű bűncselekményeket.

2022. szeptember 27. 09:56
null

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vettek egy 26 éves helyi férfit, aki annyira belefeledkezett a lopásba, hogy a helyszínen hagyta táskáját, majd a kiérkező járőrök mellől próbálta visszacsenni a hátramaradt értékét, sikertelenül.

Bejelentést tett a Kecskeméti Rendőrkapitánysága tegnap előtt reggel egy idős asszony, miszerint az éjszaka során egy ismeretlen személy több dolgot is eltulajdonított a megyeszékhelyi otthonából. A 69 éves sértett arról számolt be a rendőröknek, hogy a tolvaj a kapun bemászva belülről kinyitotta a zárt kaput, így tudott bejutni az udvarba, ahonnan ellopta az ott parkoló személyautó akkumulátorát –írja a Police.hu.

Ezen kívül kirámolta a nyári konyhát, innen használati tárgyakat vitt el, valamint kerti gépeket lopott a fészerből. A zsákmánya között szerepelt egy talicska is, amivel nagy valószínűséggel az újonnan szerzett portékákat szállította. Azonban nem volt elég alapos a tolvaj, ugyanis hátra hagyta a táskáját, melyet a kapu előtt talált meg az asszony.

A sértetthez a kecskeméti járőrök vonultak, akik biztosították a bűncselekmény helyszínét a nyomozók megérkezéséig. Eközben arra lettek figyelmesek a rendőrök, hogy egy férfi jelent meg a ház előtt és készült elvinni a hátrahagyott értékeit. A járőrök sejtették, hogy a tolvaj ment vissza a cuccaiért, ezért igazoltatták és átvizsgálták a ruházatát, melyből előkerült több eltulajdonított tárgy. A környéken adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként megtalálták az eltulajdonított kerti gépeket is, melyeket addigra már értékesített a tolvaj.

A 26 éves férfit előállították és őrizetbe vették, azonban bódult állapota miatt kórházba szállították további ellátásra. Az előkerült holmikat visszaadták a tulajdonosának a rendőrök. A nyomozás során arra is fény derült, hogy a tolvaj korábban az egyik patika tárolójából vitt el elektromos szerszámokat. A gyanúsítottat kihallgatták a rendőrök a lopások miatt és vizsgálják, hogy elkövetett-e más hasonló jellegű bűncselekményeket. 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sörgyári megálló
2022. szeptember 27. 16:00
Ezt nem a tanító nénitől tanulta, mert az tüntet. Sokat nézte a Youtube-on a hülye betörőket, és úgy maradt.
szintetikus
2022. szeptember 27. 12:25
A 26 éves barnás árnyalatú tinit... :D
Papalimapapa
2022. szeptember 27. 11:25
Cigánybűnözés pedig nincs. Csak megélhetési bűnözés van. Mint azt Kuncze Gábor belügyértől tudjuk.
Sróf
2022. szeptember 27. 10:38
Na, csak összejött a 15 perc hírnév Ruszkicsicska nevű kommenttársunknak. Gratulálunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!