A DK százezer forintot adna most a nyugdíjasoknak

2022. július 04. 13:30

A korábban a 13. havi nyugdíjat eltörlő Gyurcsány-párt képviselője most támogatná az időseket.

2022. július 04. 13:30
null

A politikus hétfői, online sajtótájékoztatóján ugyan emlékeztetett arra, hogy júliusban 3,9 százalékkal emelkednek a nyugdíjak, de szerinte a kormány a sokszorosát veszi el az idősektől. Az ellenzéki képviselő úgy fogalmazott: a 3,9 százalékos emelés felér egy ízléstelen tréfával, mert az élelmiszerinfláció harminc százalék közelében van és nagyjából ugyanezen a szinten lehet a nyugdíjasinfláció is.

– jelentette ki Gréczy Zsolt.

(MTI) 

Kapcsolódó

Gyurcsányék a 13. havi nyugdíj elvételéről elfelejtettek konzultálni

Gyurcsányék kormányzásuk alatt elfelejtettek konzultálni a nyugdíjasokkal minden őket érintő megszorításról: a 13. havi nyugdíj elvételéről, a kórházi napidíj és a vizitdíj bevezetéséről, a rezsiemelésekről és az élelmiszerek áfájának megduplázásáról. Bővebben

Gyurcsányék kormányzásuk alatt elfelejtettek konzultálni a nyugdíjasokkal minden őket érintő megszorításról: a 13. havi nyugdíj elvételéről, a kórházi napidíj és a vizitdíj bevezetéséről, a rezsiemelésekről és az élelmiszerek áfájának megduplázásáról. 

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zavulon
2023. július 09. 09:09
Miért a feltételes mód? Keressék meg a nyugdíjfolyósítót, ők megmondják mennyit kell átutalni összesen, majd a nyugdíjfolyósító meg kiküldi.
hetediknap
2022. július 05. 09:22
Mit mutogat ez az idióta ? Hogy napi tiz hoki ?
palicsi
2022. július 04. 19:45
De hiszen ők (a DK), már adott nekik ójrópai nyugdíjat!
röviden
2022. július 04. 15:20
Én ötszázezret adnék, csak még nem jegyezték be a pártom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!