Dennis Prager: Szex nélkül élhetsz boldogan, cél nélkül nem

2021. augusztus 09. 22:25

Heltai Péter Dennis Prager az amerikai rádiózás egyik leghallgatottabb alakjával, a Prager University alapítójával beszélgetett az MCC Feszten.

2021. augusztus 09. 22:25
null

Esztergomban, az MCC Feszten ült le Heltai Péter beszélgetni Dennis Pragerrel, a PragerU alapítójával. Rádióműsorát milliók hallgatják világszerte, a Prager University az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb online médiumává nőtte ki magát.

„Hogyan tudott Dennis hónapokat tölteni a vasfüggöny országaiban (többek között Magyarországon) 21 évesen? Mit gondol arról, hogy kommunista és marxista tanok egyre ijesztőbben terjednek amerikai egyetemeken és a diákok között? Hogyan és miért alapította meg a Prager University-t és miként változott a projekt küldetése az elmúlt 12 évben? Hogy lehet a hallgatóinak, rajongóinak kiemelkedő része 30 alatti fiatal és mi köze lehet mindennek az apaság, a család és a vallás válságához a Nyugaton?” – teszik fel a kérdéseket a videóban, ahol szó esik a vallás szerepéről az ember életében, a konzervatív gondolat sokszínűségéről, és az antiszemitizmus kérdéséről is. 

Fotó:You Tube

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
patkánynak sem nevezhető férgek
2021. augusztus 10. 09:23
Hát nem, szex nélkül sem élhetsz boldogan, mert ez az élet része. Persze ha neked már nem áll fel, akkor ezzel meg lehet magyarázni, de egy normális, egészséges ember nincs meg szex nélkül. Szívesen!
jánosbácsi
2021. augusztus 10. 08:15
Sex nélkül is lehet boldogan élni, de minek? Nem hiszem, hogy egy élet teljes lenne sex nélkül, hiszen akkor, nem lennének utódok , kihalna az emberiség. Csodálom, hogy megengedik neki, hogy egy ilyen káros eszmével fertőzze a fiatalokat . Az is fontos szempont, hogy a nőknek örömet szerezzünk mert ha nem akkor új bikát fognak keresni. Egyértelműen kijelenthető, hogy az öregnek nem működik a szerszáma. Nagy valószínűséggel ratyi aki a fiatal fiúkat le akarja beszélni a normális sexről.
Carsac
2021. augusztus 09. 23:58
Még nem éltem szex nélkül boldogan, de nem is akarom kipróbálni. Szerintem nem is lehet, mondjuk 70 alatt. Az élet értelme nélkül... nos Yalom szerint is ez az egyik baja a nyugati civilizációknak, és valóban, a nyugati társadalomban emberek millióin segíthetne az egzisztencialista pszichoterápia, és ez nem valami mumboo - jamboo, látványos felcímkézéssel. Csak éppen nagyon kevesen vannak akik értik, még kevesebben akik művelik. Mindegyikükre tízezernyi rászoruló jut, aki terápia híján alkoholba vagy más függőségbe menekül, zsákutcaként.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!