Wass Albert szavait zenésítette meg a Kárpátia Trianon évfordulóján

2020. május 31. 15:37

A nemzeti rock egyik legnépszerűbb hazai képviselői Wass Albert gondolatait zenésítették meg.

2020. május 31. 15:37

A Kárpátiát lapunk is elkísérte turnéjuk egyik állomására még 2018-ban, akkori riportunk itt olvasható.

Wass Albert így vélekedett Trianonról, ahogy az a Kárpátia dalában is hallható:


„A trianoni békekötés ostoba, és igazságtalan, és felelőtlen pontjai, honfitársaim, nem csak bennünket sújtottak, bár bennünket sújtottak legjobban. És ha valakinek van jussa erről beszélni, az én vagyok, mert én ennek a súlya alatt nőttem emberré. Ugyanaz az ostoba, félrevezető és hamis politikai irányzat, amely bennünket tönkretett, ugyanúgy tönkretette ma az egész világot. A külön vélemény szabad egyéniség joga. Az egység megtalálása pedig az egyén fegyelmezettségének a törvénye. Legyünk tehát olyan magyarok, akik méltók vagyunk a magyar történelmi múltra. Nem csak szellemben erősek, de lélekben is. Nem csak sportokban kiválóak, de szellemi és lelki fegyelemben is legyünk egy akarat és egy cél. És biztos vagyok abban, mint ahogy önök is biztosak abban, ha mélyen a lelkiismeretükbe néznek, hogyha mi magyarok egyszer összefogunk itt a szabad világon, nincsen a pokolnak az a hatalma, amelyik megbirkózhatik velünk. Ha ezt meg tudjuk érteni, s ezen az úton el tudunkindulni, máris egy nagy lépéssel előbbre vagyunk mindenkinél."

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mucsay
2020. június 03. 08:30
hát, a karc nem fogja játszani, az tuti.
Nyunyóka Cecília
2020. június 02. 13:03
Múltba révedő panaszos léztördelés. Ha ez kelle e népnek......... Szerintem nem.
formaegy
2020. június 01. 16:03
A ballibeseknek ez újból egy infarktus! Ha nem is minden nap, legalább minden héten ezt kellene tenni, mert a ballibeseknek ez az igazi méreg! Minden ami magyar, minden ami a nemzet, minden ami Magyarország egy adag méreg számukra! Tudják magukról, hogy senkihez, semmihez nem tartoznak, nincs hazájuk, nincs országuk csak élnek a vakvilágba, és amikor meghallanak valakit a hazáért, a magyarságért megszólalni, az infarktus hideg verítéke ömlik a homlokukról, mert egyszerűen senkik! SENKIK! Még egy Kárpátia igaz szava!: Kárpátia - Egyszerűen senkik vagytok https://www.youtube.com/watch?v=1h4w5Nfqe9M Panaszkodni, ahhoz értesz, Dörgölődsz az ellenséghez. Fattyúk vagytok mindahányan, Tüskék a nemzet talpában. Istentelen lusta csürhe, Nem magyarnak való egy se! Beszéltek itt összevissza, Bolond szavát, bolond issza. Egyszerűen senkik vagytok! Egyszerűen senkik vagytok! Egyszerűen senkik vagytok! Örülnétek inkább annak, Hogy a sors így felmagasztalt. Köszönjétek szerencsétek! Urak vagytok, nem cselédek! Őseitek kiharcolták! Szabad nemzet! Szabad ország! Hová süllyedt ez az eszme, Áldozatos, véres teste? Kárpátia - Egyszerűen senkik vagytok
Mr. Tommy Lee
2020. június 01. 08:38
Kárpátia, bazmeg.. Vérciki. És hirt attól róla, fujj, de gáz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!