Karantén holland módra – diszkó lett az amszterdami lakótelep

2020. március 27. 22:08

2020. március 27. 22:08

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyurcsyg
2020. március 29. 20:35
Legalább izlésük lenne a megdögléshez.
Mirtilla
2020. március 29. 07:27
A hagyományos holland házak,lakások ablakain nincs függöny,az utcáról bárki benézhet és sötétedés után szabad szemmel jól látható, ahogy az esti lámpafénynél ül egy család a konyhaasztalnál, eszik,iszik a legnagyobb nyugalomban, az utcáról nézve premier planban, de ez őket a legkevésbé sem zavarja . Ami zavarja, a szomszéd hangoskodása, igy ő sem zavar másokat kéretlen zajokkal.Legalábbis az igazi holland. A filmen látható bérkaszárnyákban többnyire első-vagy másodgenerációs külföldi betelepülők élnek, a világ minden részéről ,fittyet hányva a holland szokásokra. Az ilyen spontán éjszakai zene-bona elképzelhetetlen egy szintiszta holland lakókörnyezetben.
Bástyaelvtárs
2020. március 28. 17:17
Zseniálisak a hollandok! :)) Mindig csíptem öket pont ettöl a jo értelemben vett szabadosságtól. Nem egy depresszios buvalbaszott irigy népség, ez a video is jol mutatja... Mindig szerettem kinn náluk...
Bitrex®
2020. március 28. 08:30
Először azt hittem, a kép Kijev külvárosában készült. De nem! A bezzeg Hollandiában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!