A vártnál jóval többen látogattak el a Strand Fesztiválra

2019. augusztus 25. 17:43

A 2013-ban indult fesztivál mára a Balaton régió egyik legnépszerűbb programja lett.

2019. augusztus 25. 17:43

 A vártnál jóval többen, 126 ezren látogattak el Zamárdiba, a MOL Nagyon Balaton nyárzáró eseményére, a Strand Fesztiválra, amely vasárnap hajnalban ért véget – közölték a szervezők az MTI-vel. 

A 2013-ban indult fesztivál mára a Balaton régió egyik legnépszerűbb programja lett; a hazai fesztiválszervezés történetében először fordult elő, hogy az ötnapos rendezvényen három alkalommal is ki kellett tenni a „teltház” táblát, a hétvégi koncertekre minden jegy elkelt. A látogatók megtöltötték a déli part szinte összes szálláshelyét. 

A nyitónapon adták át a Petőfi Zenei Díjakat, a programban pedig többek között a Bastille, Jason Derulo, Anne-Marie, Dimitri Vegas & Like Mike, John Newman, Steve Aoki és több száz hazai előadó koncertje szerepelt. 

A fesztiválon végzett adománygyűjtés eredményeként 140 hátrányos helyzetű diák iskolakezdését támogatják összesen 1,4 millió forinttal az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül – idézi a közlemény Lobenwein Norbert főszervezőt.

A Stranddal egy időben zajló B my Lake fesztiválon a legnagyobb sikert a Tale of Us és Sven Väth naplementés koncertje hozta, az eseményen 4 nap alatt 46 ezren vettek részt – közölte Fülöp Zoltán főszervező.

A MOL Nagyon Balaton szeptember 13-14-én a balatonboglári Gömbkilátónál folytatódik a Balaton Piknikkel. A sorozat eseményei már most egymilliónál több vendéget vonzottak idén a Balaton partjára – írják a szervezők.

(MTI)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sersem4
2019. augusztus 25. 22:44
Jó kis bulik lehettek.
Zsolt75
2019. augusztus 25. 22:07
Helyes! Pezseg az élet, hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
my fair lédig
2019. augusztus 25. 22:00
Tiborczné Sajátláb Ráhel is megjelent : egy luxusterepjáróból kihajított ott néhány szaros pelenkát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!