Játékpisztollyal rabolt, kétszer

2021. február 17. 08:18

A fia játékpisztolyával fenyegetőző férfi elsőre nem járt sikerrel. De, ami nem megy elsőre...

2021. február 17. 08:18
null

B. Ferenc 2021. február 13-án egy szigethalmi festékboltot kísérlet meg kirabolni. A boltba belépve a fia játékpisztolyával fenyegette meg az eladót és követelte az üzlet bevételét. Az eredmény: félsiker. B. Ferenc performansza ugyanis annyira jól sikerült, hogy az eladó ijedtében elmenekült az üzlet hátsó részébe, a pénzhez így nem tudott hozzáférni.

A találékony férfi azonban nem adta fel. Első kudarcos kísérlete után egy szigetszentmiklósi csemegeboltot nézett ki prédának, ahol ugyanazzal a játékpisztollyal követelte a pénzt. Ez alkalommal már teljes a siker: az ott dolgozó átadta a bevételt, B. Ferenc pedig ezután elmenekült a helyszínről.

A Pest megyei rendőrség azonnal nyomozásba kezdett és pár órán belül azonosította az elkövetőt. A férfi a kihallgatás során elismerte a bűncselekményét. Elmondta azt is, hogy honnan jött a mesterterv: egyszerűen csak meglátta a fiának a játékpisztolyát a kocsiban.

A 26 éves férfi a rabolt összegből megtankolt, illetve gyógyszert és kábítószert vásárolt. Ellene a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a büntetőeljárást.

Kép forrása: MTI

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!