Ifjú pápa-sorozat: John Malkovich válthatja Jude Law-t

2018. július 03. 13:22

Lesz folytatása Paolo Sorrentino sorozatának, Az ifjú pápának, de Az új pápa címen. A sorozatban szerepel majd John Malkovich is, az előző főszereplő, Jude Law visszatérése bizonytalan.

2018. július 03. 13:22

John Malkovich is szerepel Paolo Sorrentino Az ifjú pápa című tévésorozatának folytatásaként készülő, The New Pope (Az új pápa) című szériában – értesült a Variety.com. 

Mint azt már korábban bejelentették, a Jude Law főszereplésével forgatott nagy sikerű sorozatnak nem lesz második évada. A produkciót megrendelő HBO és Sky közleménye szerint Sorrentino inkább egy újabb, korlátozott epizódszámú szériát rendez a modern pápaság világáról The New Pope címmel – számol be a Kemma.hu Komárom-Esztergom megyei hírportál.

Law Az ifjú pápa című sorozatban Lenny Belardót alakította, aki az első amerikai pápaként XIII. Pius néven lett a katolikus egyház feje.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy Law visszatér-e az új szériában, mivel a sorozat végén bizonytalanná vált a karakter jövője. A pletykák szerint Malkovich játszhatja az új pápát, de hivatalos nyilatkozatban ez még nem hangzott el, ahogy az új széria forgatókönyvéről sem beszéltek még.

A kétszeres Oscar-jelölt Malkovich három évtizedes pályafutása alatt rendkívül színes karaktereket játszott: szerepelt a Veszedelmes viszonyok című kosztümös filmben, de olyan akciómozikban is láthatták a nézők, mint a Con Air – A fegyencjárat vagy a Red-sorozat, és ő volt a főhőse Spike Jonze A John Malkovich-menet című komédiájának is.

A The New Pope című új tévésorozat forgatása novemberben kezdődik Olaszországban.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2018. július 03. 14:32
Ha már a Con airből válogatnak színészt, akkor Malkovich helyett lehetne Steve Buscemi is az új pápa. Jude Law-t vele váltani különösen radikális húzás volna.
Bölcs Ész
2018. július 03. 13:54
Az ifjú pápa az egyik legjobb valaha készült sorozat. A főhős karaktere, XIII. Piusz pápa pedig egy igazi anti-ferencpápa. Ő valóban katolikus, aki - "ferencpápával" ellentétben - nem a libsiknek akar megfelelni, hanem a valóságnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!