Kovács Ágnes is bekerült a Magyar Úszó Hírességek Csarnokába

2017. december 19. 22:12

Kovács Ágnes, Kovácshegyi Ferenc, Török László, valamint posztumusz Csik Ferenc és Novák Éva beiktatásával öt új taggal bővült a Magyar Úszó Hírességek Csarnoka.

2017. december 19. 22:12

A Magyar Úszó Szövetség 110 éves fennállásának évfordulója alkalmából kedden rendezett ünnepségen Wladár Sándor, a szervezet elnöke köszöntőjében kitért arra, hogy az idei év történelmi volt a magyar úszósport számára, elsősorban a hazai rendezésű vizes világbajnokság miatt. Hozzátette: a magyar úszók felnőtt és utánpótlás Európa- és világbajnokságokon 28 arany-, 25 ezüst- és 12 bronzérmet szereztek.

Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke is kiemelte a vizes világbajnokságot, és gratulált a szervezőknek a fantasztikus rendezésért, egyúttal ígéretet tett arra, hogy a MOB mindent meg fog adni a magyar úszóknak a sikeres ötkarikás felkészüléshez. Külön megemlítette Gyurta Dánielt, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság sportolói bizottságának magyar tagját, akivel, mint mondta, rengeteg munkát végeznek az olimpiai mozgalomban.

(MTI)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alex.leopardi
2017. december 20. 14:56
megérdemli,hatalmas örömet okozott bár mindenki leirta
di maggio
2017. december 20. 10:21
Láttam az edzései egy részét ,amikor felkészült az olimpiára. Akkor is minden elismerést megérdemelt volna ,ha történetesen nem nyer
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!