Tisztújítás a protestáns újságírószövetségben

2014. március 31. 17:59

Március 27-én a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának székházában tartotta tisztújító közgyűlését a Protestáns Újságírók Szövetsége (PRÚSZ). A közgyűlés határozatának értelmében az elnöki tisztséget továbbra is Novotny Zoltán látja el, de elnökségi tag lett Kiss Sándor, a Reformátusok Lapjának újságírója is.

2014. március 31. 17:59

Március 27-én a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának székházában tartotta tisztújító közgyűlését a Protestáns Újságírók Szövetsége (PRÚSZ). 

Az elnök a PRÚSZ találkozóin túl a tavalyi év tevékenységei közül többek között kiemelte az Ökumenikus Gálán történő Ráth Mátyás-díj átadását, a Házasság Hetén való aktív részvételt és T. Pintér Károly, az Evangélikus Élet főszerkesztőjének a Korrektúra-díj zsűrijében való tagságát. Novotny Zoltán örömmel számolt be arról is, hogy a PRÚSZ idén ünnepli tíz éves fennállását, amit konferenciával, könyv kiadásával, valamint a honlap aktualizálásával is méltó ünneppé kívánnak tenni.

A tisztújító közgyűlésen ellenszavazat nélkül történtek a szavazások. Ennek értelmében az új elnökségben az eddigitől eltérően a fiatalítás jegyében Kerekes Sándor helyett Kiss Sándor, a Reformátusok Lapjának munkatársa tölt be tisztséget. Elnökségi tagok továbbá Csoma Áron, dr. Lakatos Judit és Nagy Imre lettek. A közgyűlés döntött arról, hogy a titkári tisztséget változatlanul T. Pintér Károly, míg az alelnöki tisztséget Faggyas Sándor tölti be. A Protestáns Újságírók Szövetségének elnöki tisztét az eddigi elnök, Novotny Zoltán látja el.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!