Vége a káosznak az Erzsébet hídnál

2014. január 28. 15:22

Átadták az Erzsébet híd pesti felhajtóját és a híd alatti parkolót, megszűntek a forgalomkorlátozások is a Ferenciek terénél.

2014. január 28. 15:22

Az Erzsébet híd pesti hídfőjénél átadták a rakpart felől a Március 15. tér–Váci utca útvonalon a hídra vezető kétsávos felhajtó ágat, így az új jelzőlámpás csomóponton keresztül lehet felhajtani a rakpart felől balra, a hídra Buda felé, illetve jobbra a Kossuth Lajos utca irányába az Astoria felé. A Március 15. téri, híd alatti parkoló is használhatóvá válik. 

Az Erzsébet híd–Kossuth Lajos utca útvonalon mindkét irányban megszűnt a korlátozás a buszsávokban. A Ferenciek terénél megnyitották a Petőfi Sándor utca térhez csatlakozó új felszíni szakaszát, ahova a Kossuth Lajos utcából jobbra lehet bekanyarodni. A Ferenciek tere Curia utca és Kossuth Lajos utca közötti szakaszára csak a közösségi közlekedés járművei, a kerékpárosok és az engedéllyel rendelkezők hajthatnak be.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!