Áder és Semjén is részt vesz Ferenc pápa beiktatásán

2013. március 18. 11:52

Áder János köztársasági elnök részt vesz kedden a Vatikánban Ferenc pápa beiktatási ceremóniáján – tudatta az államfő hivatala hétfőn az MTI-vel.

2013. március 18. 11:52

A tájékoztatás szerint az államfő delegációjának tagja Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Hölvényi György egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár, továbbá elkíséri a köztársasági elnököt felesége, Herczegh Anita.

Jorge Mario Bergoglio argentin bíborost múlt szerdán választotta meg a konklávé a római katolikus egyház új vezetőjének. A 266. pápa a Ferenc nevet választotta.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2013. március 19. 11:38
Nem egyedüli államfőként lesz ott Áder, inkább kevvés olyan államfő lesz, aki nem lesz ott ! Mindenesetre a jelenlétük- az európai alkotmány szövege miatt - bünbánatnak is megteszi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!