Hölvényi György egyházi vezetőkkel találkozott Kárpátalján

2012. október 14. 19:13

Hölvényi György egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár egyházi vezetőkkel találkozott Kárpátalján; a látogatás célja a határon túli magyar egyházakkal fenntartott kapcsolatok további elmélyítése - közölte az államtitkárság pénteken az MTI-vel.

2012. október 14. 19:13

Mint írták, a csütörtökön kezdődő program során az államtitkár meglátogatta Munkácson Majnek Antal római katolikus megyés püspököt, Ungváron Milan Sasik görög katolikus megyés püspököt és Demkó Ferenc görög katolikus esperest.

Hölvényi György a nagyszőlősi ferences rendház házfőnökével megtekintette a lelkigyakorlatos házat és tanulmányi központot, valamint tájékozódott a ferences szerzetesek munkájáról.

Hozzátették: a látogatássorozat utolsó állomása péntek este Beregszász lesz, ahol az államtitkár Zán Fábián Sándor református püspökkel és Nagy Béla főgondnokkal találkozik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!