A Szent Péter bazilika kupoláján tüntetett

2012. október 03. 11:47

Az olasz férfinak nem a Vatikánnal, hanem Mario Monti kormányfővel, az EU-val és a multikkal volt baja.

2012. október 03. 11:47

Marcello Di Finizio turistaként látogatott el a Vatikánba kedden, és a turistaútvonalat elhagyva leereszkedett a bazilika kupolájára, ahol elhelyezte „Segítség, elég Montiból, elég Európából, elég a multikból” feliratú transzparensét. A férfi 12 órán át tüntetett, hangoztatva, hogy az olasz kormányfő intézkedéseivel „társadalmi mészárlást” visz véghez.

Nem ez első eset, hogy a 46 éves trieszti férfi így tiltakozik: júliusban négy órán keresztül tüntetett a bazilika kupoláján a kormány liberalizációs intézkedései ellen.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2012. október 03. 18:34
A hatalommal szembeni állásfoglalásának módja elfogadható, nem úgy, mint az őrült orosz nőké!
bookmark
2012. október 03. 17:23
Az olasz politika osztály megsemmisülni látszik, egy hűtlen kezelési botrány kapcsán sorra tartoztatják le a politikusokat vagy mondanak le azt remélve, hogy elkerülhetik a vizsgálatot ellenük. Monti még úgy csinál mintha nem akarna a 2013-as választások után is a hatalomba maradni, de ez csak színjáték. Ha indulna a jelenlegi pártok támogatása nélkül, nem lenne esélye. Így, hogy a politikai paletta a börtönből fogja nézni az eseményeket sokkal könnyebb lesz a helyzete. A maradék politikai osztály be fog hódolni egy "MONTI BIS" -nek választások nélkül, hogy ne kezdjék el őket is vizsgálni. egyszerűen nem lesz kire szavazni. Ez az én saját véleményem, remélem, hogy nem lesz igazam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!