Grand Budapest Hotel: Johnny Depp-pel forgat Wes Anderson

2012. július 17. 09:11

Wes Anderson rendező legújabb filmjének címe The Grand Budapest Hotel lesz, melynek főszerepét Johnny Depp fogja játszani. Állítólag Jude Law, Owen Wilson, Bill Murray, Edward Norton, Jeff Goldblum, Adrien Brody, Willem Dafoe és Angela Lansbury is szerepelni fog a filmben.

2012. július 17. 09:11

Wes Anderson rendező még Cannes-ban elárulta az Origónak, hogy a következő filmjét Európában szeretné forgatni: ekkor azt mondta, a helyszín kiválasztásában valószínűleg az fog dönteni, hol kapják majd a legnagyobb adókedvezményt. A Deadline friss híre szerint Magyarország lehet a befutó, ugyanis az új Anderson-film címe The Grand Budapest Hotel lesz, melynek főszerepét Johnny Depp fogja játszani.

A Twitch értesülései szerint ráadásul a film szereposztását Jude Law, Owen Wilson, Bill Murray, Edward Norton, Jeff Goldblum, Adrien Brody, Willem Dafoe és Angela Lansbury is erősíteni fogja.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marko11
2012. július 17. 11:48
Wes Andorson a kortárs filmművészet egyik legjelentősebb alakja. Aki fogékony a szépre, jóra, annak erősen ajánlható a Holdfény királyság c. legutolsó filmje. Hogy a legújabb filmjében Budapest is szerepelne, az megfizethetetlen reklám.
Basiliscus
2012. július 17. 10:26
Egész Budapest lassan csak egy díszlet lesz, egy Patyomkin falu.
buckafej
2012. július 17. 10:02
Hogy mernek ilyen diktatúrába eljönni? :)
Laibach
2012. július 17. 09:59
Akkor megint le lesz zárva fél Budapest?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!