Hitelcsomag: megkezdjük a törlesztést

2011. február 07. 16:56

A nemzetgazdasági minisztérium szerint 2011-ben megkezdődik az IMF-EB hitelcsomag törlesztése. Erre a kormány szerint az állampapírok jó szereplése miatt kerülhet sor.

2011. február 07. 16:56

A Nemzetgazdasági Minisztérium bejelentette: idén megkezdődik a Nemzetközi Valutalap, illetve az Európai bizottság által Magyarországnak folyósított hitelek visszafizetése.

A minisztérium szerint 2010-ben Magyarország visszatért a piaci finanszírozáshoz, mely az „olajozottan működő magyar állampapírpiac” hatására problémamentes és stabil volt. A kormany.hu oldalon közzétett jelentés szerint a tavalyi évben a magyar kötvények és a diszkont kincstárjegyek is piaca is kedvezően alakult.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2011. február 07. 21:55
Mennyit fizet az IMF a mindenkori döntéshozóknak zsebre, hogy soha-de-soha fel se merüljön bennük az átütemezés/újratárgyalás/elengedés?
Para Celsus
2011. február 07. 17:36
2014-re, mire egy részt visszafizetnénk, újra jönnek Fletóék, felvesznek egy újabb hitelt... Ki mondta, hogy az örökmozgó nem létezik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!