Tucatnyi személyautó ütközött egymásnak egy durrdefekt miatt az M35-ös autópályán

2024. március 01. 22:54

A műszaki mentést végző tűzoltók a helyszínelés után húzták le a pályáról a mozgásképtelen személyautót.

2024. március 01. 22:54
null

Tucatnyi személyautó sérült meg az M35-ös autópálya Debrecen felé vezető oldalán, a prodi pihenőhely után, a 9-es és a 10-es kilométer közötti szakaszon, miután nagy valószínűséggel durrdefektet kapott az előttük haladó tehergépkocsi, és az úttesten szétszóródtak a gumiabroncs darabjai – olvasható a Hajdú-Bihar vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében

A helyszíni állapotokból következtetve azt állapították meg, hogy a lerobbanó gumiabroncs megrongálhatta a teherautót, mivel két kilométer hosszú szakaszon karosszéria elemek is szétszóródtak.

A teherautót követő első két személygépkocsi összeütközött, további tíz járműnek pedig ez elejét rongálta meg az úttestre került törmelék. 

A műszaki mentést végző tűzoltók a helyszínelés után húzták le a pályáról a mozgásképtelen személyautót. Jó hír, hogy a forgalom a belső sávban megindult, de egyelőre a torlódás több kilométeres.

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

***

 

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!